Det er da lige før, at min mund fylder hele mit hoved. Jeg har fundet ud af hvorfor.

Det nemmere, at se når man deler ansigtet op ! Min mund fylder sgu det hele, og poserne under øjnene, det er ikke ” handbags” det er sgu ” facebags” !

Det er jo fordi, den skal snakke så meget, så bliver den jo nødt til, at være stor. Visse ting, giver nogen gange, utrolig god mening.

Eller ikke…som barn havde Helle, og jeg meget sjov med, at jeg kunne ha’ et kassettebånd, på tværs, i min mund… hvorfor faen’ gør jeg sådan nogen underlig ting !

Det er helt sikkert, min søster, der har lokket mig, det gjorde hun altid. En ” lokkesøster”.

Så er der os lige poserne under øjnene, åh gud jøsses, de kan være trælse – ” er du træt i dag Dorthe? nej nej, jeg skal bare lige ud at handle” hahaha…. endnu en joke, jeg ofte har med min søster Helle. Hun ved, at jeg er klar. Jeg har jo ligesom indbygget poser med.

Når jeg ser tilbage på barndomsbilleder – bom poser… så jeg tror egentlig, at jeg bare er en posedame. Men, det er faktisk helt ok, at være ” posedame” når bare man er kær’, og det er jeg jo !

Heldigvis er der ingen mennesker, der er perfekte – nuvel, nogle mennesker er bare født, heldigere end andre, men i bund og grund, er det jo os bare helt OK – Tænk hvis alle mennesker så ens ud, skræmmende tanke, pyha – jeg må bare elske mine poser, og min store kæft, så det gør jeg så ♥