JAaaa, jeg skal på tur!

Min dejlige ven, ringede for et par uger siden. “Dorthe, min søn, skal spille fodbold, ved den tysk/hollandske grænse, i påsken, vil du med derned” ! Wowwoew, ja sgu ! Jeg kan godt li, at være på tur nemlig.

Jeg fik bynavnet at vide, og googlede det med det samme. Godt så. Jeg var nu ved, at falde ned af sofaen –  “ en pilgrimsby” arghh ! Jeg har jo siden far døde,  ønsket at komme på Caminoen, men det har endnu ikke, lykkedes mig.

Pyt, jeg er så klar, på den der Pilgrimstur. Jeg er vildt klar endda.

Heldig, som jeg normalvis sjældent er, så er jeg det da nu. Vores hotel ligger endda, lige overfor kirken.

Og, nej jeg er stadigvæk ikke religiøs, men at skulle se selveste “ Jomfru Mary” argh det sgu’ lige før, jeg får lidt tics tror jeg ha ha ha …

Sølle D, han får sgu sin sag for “ tænkte jeg for mig selv”.

Heldigvis, så kender han mig så godt, at han lukker ørerne, når han bliver, for overstimuleret, i mit selskab.

Jeg håber, han glæder sig ligeså meget, som mig. Jeg kan allerede mærke, at det bliver en skøn påske !