Kirkerne ✝︎

Jeg var simpelthen så duperet, over de smukke kirker i Kevelaer, at de fortjener en side, for sig selv.

Jeg har en masse fine billeder, som jeg bliver nødt til, at dele. Måske, skulle man selv ha’ været der. Måske, vil i nyde synet alligevel.

Udenfor Kerzen Kapelle, er der mulighed for, at tænde lys for de døde. Den ideologi, er jeg ret vild med. Jeg blev faktisk meget rørt, da jeg så, hvor mange lys, der dagligt bliver tændt ♥

Smukt ikke ? Jeg ville ønske, at jeg havde sådan et lys ” alter” hjemme – måske, det skal være et fremtidigt projekt. Jeg skal selvfølgelig os tænde lys, de dage vi er der. Hver dag, sendte jeg tusind tanker til dem, jeg har mistet !

Gnaden Kapelle, der er bygget op omkring et billede fra 1642, af ” Trøstens Moder” nutidigt, også Moder Maria

Det originale billede, af “Trøstens Moder” fra 1642 -også omtalt, som “Virgin Mary” Det bærer den latinske skrift ” En tro gengivelse af Jesus Mode.De sorgbetyngedes trøster, på markerne omkring Luxembourg, berømt gennem underfulde hændelser, og menneskers tilstrømning” I perioden 1. Maj – 1. November, kommer der ca. 1 million Pilgrimme, for at søge trøst , og sjælefred i dette smukke gamle “Kapelle”.

Søndag skulle vi til Holland, for det er der, Dennis’s søn, spiller fodboldstævne. Vi kører lidt rundt i området inden.

Pludselig ser vi muligvis, verdens mindste kapel. Jeg bliver helt stresset, og vi(jeg) må bare derind. Jamen altså, det er lige før, at man skal bakke ind.

Til trods for, at det er småt, mangler der ikke noget, i det fine lille bitte kapel. Det kan være svært, at se hvor lille det er, ud fra billedet, men det var virkelig lille.

Jeg får i min begejstring,  lavet en lille Instagram video, og får denne skønne kommentar, fra min veninde ! Måske, jeg snart skal stoppe, med alt det banderi….

*Der er altså bare, noget helt specielt ved Kirker hvad enten, man er troende, eller ej*