Nå, men nu kan jeg, vist godt afsløre,  at jeg har været igang med et lille projekt.

Efter ferniseringen i København, hos Liv & Død har jeg tænkt, meget over, om der var noget jeg kunne bidrage med, noget der kan hjælpe sorgramte, men os bare generelt hjælpe andre med, at få fortalt dem de elsker, at de er elsket.

Når først vi er døde, er det for sent.

Sorg og kærlighed hænger unægtelig sammen

Jeg har derfor lavet en lille minde boks, en lille æske der indeholder 63 små kort, hvor man kan skrive (k)ærlige minder, og tanker til en’ man holder af.

I dag er det jo ret sjældent, at vi faktisk giver hinanden noget, der er skrevet i hånden, da det meste vi skriver, er elektronisk.

Da vores far døde i 2012, blev jeg lidt besat af, at finde minder med hans håndskrift. Pludselig blev det så vigtigt for mig, at sidde med noget, jeg vidste han havde skrevet. Hans håndskrift !

 Eftersom jeg har boet 23 år i Horsens, havde jeg heldigvis en del jule & fødselsdags kort i mine gemmer. Det føles dejligt, at sidde og læse dem. Det gør jeg stadigvæk indimellem. Det er mine minder.

Jeg lavede faktisk, sådan en lille boks til Viggo, for ca. 10 år siden, bare sådan hvis nu……

Jeg har nok altid, været lidt på forkant, med at tale om døden, eller bare forholde mig til den, på forskellige måder. Det er nok os derfor, jeg synes det er så vigtigt, at tale så meget om det nu, efter jeg selv, har mistet så mange.

Viggo har heldigvis ikke, haft brug for, at få den endnu. Det er desværre bare ikke alle, der er ligeså heldige. Det er ikke alle, der når, at få sagt de sidste ord.

Jeg ville os ønske, at jeg havde noget mere fra min far, eller bror. Det har jeg bare ikke.

Den lille mindeboks med 63 små kort, kan købes for 233 kr incl. porto ! Prisen er fast, os selvom du måske hellere, vil hente den hos mig.

Jeg har haft, et stor ønske om, at prisen skal være overkommelig, dvs. jeg har tænkt, at alle så vidt muligt, gerne skulle have mulighed for, at kunne købe en.

Jeg håber i vil modtage ideen positivt, og ønsker, at i der har brug for det, får lettere ved, at sætte ord på jeres tanker, og følelser, med #63småkærligetanker ♥

Hvis nogen skulle få lyst til, at dele budskabet,  må i meget gerne bruge #63småkærligetanker på de sociale medier.

På forhånd tak ♥

 

36 Små K(ærlige) tanker kan bestilles via sorgerok@gmail.com eller via mine forskellige sociale medier! 

 

Et særligt stort tak til Bent & Anne – Marie fra REVA Hjørring, uden dem, var det her ikke blevet muligt ♥

Du kan læse mere om REVA, og deres ydelser her ↓↓

https://handicap.hjoerring.dk/velkommen-til-reva/