*Tag den skade tilbage, hvor den kom fra ..haha PIS !*

Jeg har fået svar på min MR scanning. Der er noget galt med min hofte. På den ene side, er jeg sindssygt glad for, at jeg endelig efter 1000 års venten, mindst – har fået et svar.

I starten, da jeg opdagede, at der var noget galt, blev jeg henvist til hhv. en ultralyd, og en røntgen.

Der er ikke noget foruroligende, var svaret. Nå, men hvordan kan * ikke noget* gøre så pisse ondt, og hæve op, som en stor bule ?

Det viste sig så, da jeg kom til ekstra kontrol hos Ortopæderne, at * nogen * havde overset noget, på mit røntgenbillede. Det kom der en del blokader ud af.

Efter et års tid, med det pjat, synes jeg egentlig gerne, at jeg ville have et mere konkret svar.

Jeg mener, der er jo os en grænse for, hvor længe det blokade værk, kan fortsætte. Jeg blev derfor henvist til MR skanningen. Det er os den scanning, jeg aldrig vil have igen..haha !

Jeg er lidt spændt, men os nervøs for, om det her kræver en operation.

Suk, jeg er blevet gammel. Jeg har åbenbart en skade på noget, der hedder *Ledlæben* umiddelbart, er det ikke lige et ord, jeg er stødt på før, der er vist os noget andet galt, men jeg bliver nok klogere efter mit næste besøg, på Arto Klinikken.

Heldigvis har jeg allerede en tid, næste uge. Indimellem er vores sundhedssystem bare utrolig effektivt. Jeg er ihverfald ganske tilfreds med, at jeg ikke skal vente flere måneder, på yderligere svar.

Desuden er overlægen på Arto Klinikken vildt rar, så længe han ikke skal give mig flere blokader, jeg hader jo nåle…specielt de der mega lange nogen, der skal stikkes ind alle mulige underlige steder…hahaha !

 

Til trods for, at jeg ikke helt ved, hvad Ledlæben er, så er jeg alligevel glad for, at det ikke var en skade på *skamlæben* (må man godt skrive det) ja det må man..hahaha !