Bålhøjfestival 2017 ! Jep jeg var afsted. Jeg har først for nyligt fundet ud af, at sådan en festival eksisterer. I år havde de 10 års jubilæum.

Bålhøjfestivalen afholdes i Øster Brønderslev. En “kør igennem ” by, jeg er meget imponeret.

Der var et bredt spektrum fra Ib Grønbech til Magtens korridorer,til den nette sum af 250 kr. Sikke en oplevelse!

Det er den mindste festival jeg nogensinde har været til, men også den absolut mest hyggelige. Det er en festival der på mange måder, minder om både Skanderborg og Nibe pga de fantastiske omgivelser. Dog er Bålhøj ca en tiendedel størrelse af Nibe, måske endda mindre.

Der er store træer overalt, fyldt med lyskæder. Der var endda et øltelt med julepynt , og det skønneste juletræ udenfor…. med pynt . Begejstringen vil ingen ende tage, fra min side.

Og som rosinen i pølseenden, stod jeg kun en spytklat fra Johan fra Magtens korridorer.Det føltes nærmest, som at stå med hovedet direkte ind i hans nedre dele.Det bliver bare ikke mere intenst, altså jo da han tog min hånd og kyssede den (ha ha )Yay !!

Hvis du nogensinde får muligheden, så tag derhen.Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg deltager.

Stort kan være godt , men nogen gange findes de skønneste perler, altså lige der midt på lars tyndskids mark.

Magtens korridorer
Min Sine Mus
Bålhøj festival 2017