Hvor faen’ er Sine….

Som mange efterhånden nok ved, så elsker jeg musik. Jeg elsker, at være til koncerter.

I går, var jeg til *Back In Black*, de spillede simpelthen i Brønderslev.

Det her, er simpelthen så genialt ! Rosie….

For dem, der ikke ved det, er Brønderslev en meget, meget lille by.  Men, Brønderslev har BASbio. Det skønneste lille spillested, med plads til ca. 150 mennesker. Du kan læse mere om BASbio her ↓

*BASbio drives af BAS – Brønderslev Amatør Scene, og drives udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Brønderslev Amatør Scene er i sin grundsubstans en teaterforening, der laver amatørteater, etableret i 1986. I dag omfatter driften teater, koncerter, biograf, kunstudstilling, og meget andet som de frivillige medlemmer tager initiativ til. Vores force er at vi er medlemsdrevet – medlemmerne driver værket, og tager initiativerne til vores aktiviteter, og ingen er vigtigere end andre.

I forbindelse med den store byfornyelse i 2004/2005 omkring den daværende slagterigrund mellem Algade og Østergade – hvor blandt andet Løvbjerg og Restaurant Asia idag er beliggende – samt den modsatte side af Algade, valgte man også at nedrive byens biograf.

Gode medlemmer af BAS så lyset, og øjnede chancen for at etablere en biograf i BAS-regi. Vi fik løftet den kapital, der skulle til…. Og resten er historie…. Og hårdt arbejde…

BASbio er idag blevet byens, og oplandsbyers biograf, og matcher rent teknisk de store biografcentre, som er i byerne omkring os.

Det er sjovest at være frivillig i BASbio – og BAS iøvrigt, når vi har mange publikummer i salen. Brug os – vi bliver så glade ……*

kilde http://www.basbio.dk/ShowCrmNews.aspx?urlId=2

Det er ikke første gang, jeg har været til koncert der, men det bliver absolut heller ikke, sidste gang.

Keldberg, og jeg …..

Helensen, og jeg… vi svedte så meget, jeg havde totalt røv sved..hahaha

Den eneste ulempe, var varmen. Armen gu som jeg svedte. Og, så havde jeg selvfølgelig strømpebukser på. Nu er jeg, så heller ikke typen, der står særlig meget stille, når jeg er til koncert. Der var tale om, en seriøst omgang røv sved…haha !

Tina & Keldberg

Jeg har temmelig ondt, i mine ben i dag. Men for faen’, hvor er de bare super fede. Det var virkelig en sublim koncert, mindst 10* herfra. Jeg er total fan ! Jeg modtager gerne invitationer, til deres kommende koncerter hahaha….

Der var hun jo hende Sine..haha – i er skønne !

Du kan læse mere, om Back In Black her ↓

http://www.backinblack.dk/Bandet.htm

Du kan også læse, eller genlæse flere, af mine tanker her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/03/12/hvad-var-livet-uden-musik/

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/10/08/dj-alligator-juhub-naa/

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/07/15/har-du-et-sommerhus-nejjjjjjjmen-jeg-har-et-toilet/

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/04/20/naa-du-vil-heller-ikke-med-til-den-koncert/

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/04/15/musik-og-minder-eller-minder-og-musik/