Da ordet “ vi skal giftes” blev sagt blev jeg himmelrykt. Jaaaa nogen skal giftes, ikke en begravelse, men fadme et bryllup. Og “nogen” var MIN søster og Olsen!

Jeg fandt ret hurtig kjolen, for langgggg tid siden, på udsalg . Yes så følte jeg mig ret klar… altså sådan da.

Da min søster efterfølgende spurgte, om jeg ville træde i fars sted,da han jo er død, blev jeg meget rørt,og meget stolt.

Men nu kom problemet så,tøjet. Jeg har vendt mange ideer, skulle jeg ta jakkesæt på, eller kjolen! Jeg fandt i mellemtiden os en anden kjole. Se nu begyndte det at blive relativt svært. Åh nej altså, ikke alle de valg !

Jeg besluttede mig til sidst, for den første kjole jeg havde købt.

Næste problem, jeg fryser altid som en lunken vandrotte, what to do ?

Det tog mig langgggg tid, men endelig fandt jeg en chiffon bluse, der passede til kjolen.

Men.. hvilke strømpebukser skulle jeg så ha på ? Det da utroligt det skal være så kompliceret at være kvinde!

Helgivis har ONLY nogen af de fedeste strømpebukser – så lige et par røde “trashy” net strømper udover, så var den hjemme.

Eller nej der skulle lige, et par guld sandaler til, så var den der bare.

Jeg kan aldrig klæ’ mig som andre. Det har jeg aldrig gjort. Jeg får altid de mest skøre, men os fede ideer( ja ja jeg roser mig selv).

Til brylluppet, som blev holdt på Grilleriet på Østerbro, var der en tjener, der helst talte engelsk.

Jeg så godt han stirrede en del på mig, men tænkte ikke videre over det. Pludselig kommer han hen til mig “ excuse me, I have to tell you that I really like the Way you dress. You don’t dress like anyone else” !

Ehm nej,det gøre jeg ikke, men det er sjældent, at  folk jeg ikke kender, påtaler det. De fleste plejer at grine lidt af mig. Ikke ondt, men mere “ ja ja det jo Dutti” stil.

Jeg kunne heller ikke lade være med, at stor grine, men fik selvfølgelig sagt pænt tak, og tænkte han skulle bare vide, hvor længe   “ det perfekte bryllups dress “ havde været undervejs……