Burger King yay !

Jaaaaaaa, nu får vi endelig en Burger King – sådan ca. 15 år efter, alle andre byer i Danmark( overdrivelse fremmer forståelsen, selvom det vist, er ganske sandt)!

At bo i Vendsyssel, kan til tider føles, som at bo langt udenfor Danmark.

Nå, men jeg er vildt glad, ikke fordi jeg spiser meget Junk food, men deres “pommes”, de er simpelthen så gode, og nu er jeg altså en ” pommes” elsker.

Da vi boede i Horsens, og Victor var lille, var der aldrig tvivl om, det var Burger King eller Mac D.

Det var altid Burger King.

Desuden har min søn fået arbejde der, jow jow – vi kan rigtig godt li’ Burger King.

I dag var den officielle indvielse. Som familie til en ansat, var vi indbudt til spisning, og indvielse. VIP arrangement, som var så fint arrangeret, med rød løber, og velkomst drinks.

 

Der blev holdt taler, og delt blomster ud, til nogle af de mennesker, der havde ydet en særlig indsats. Herefter var der ellers mad ad libitum.

Nu er jeg jo særlig kræsen, så jeg var lykkelig over, at det os var muligt, at få en lækker salat. Desuden var det muligt, at få en burger med Glutenfri bolle. Det synes jeg var vildt imponerende, da det bestemt er mere sjældent, end normalt, at man kan få det på en fastfood restaurant. Og så oven i købet i Hjørring.

Alt i alt, en super dejlig aften, der blev afsluttet, med en lækker kop kaffe – skønt, at der faktisk sker lidt nyt, os selvom, man bor i udkantsdanmark !