Jeg er engang blevet væk, altså sådan rigtig væk.

Ude i blokkene, hvor jeg er vokset op, var vi børn altid sammen.

Det er en’ af fordelene ved, at være en blok unge, man var aldrig alene.

Nå, men i den modsatte blok af vores, boede Dorthe O. Dorthe O var et år ældre end jeg, men vi legede nu ret godt sammen.

En dag da jeg tog over til hende, glemte jeg at komme hjem.

Jeg glemte faktisk os, at fortælle hvor jeg gik hen. Jeg glemte helt sikkert os tiden. Det havde jeg en tendens til, som barn, for jeg skulle altid lige ….Det problem har jeg stadigvæk !

Mm mor sendte min søster Helle over til Dorthe O, for at spørge om, jeg ikke var der. Det mente hendes mor bestemt ikke, at jeg var.

Min mor, og min søster begyndte herefter, at lede efter mig. Uden resultat.

Det blev mørkt, og min mor blev mere, og mere bekymret . Jeg tror alle de andre unge hjalp med, at lede efter mig. Sådan var det jo, at være en stor flok, hvor alle kendte alle.

Stadigvæk uden resultat. Min mor ringer herefter til politiet, der kom med hunde, og hele molevitten (sådan husker jeg det).

Jeg  ved ikke hvorfor, men min søster Helle, går en ekstra gang op til Dorthe O igen.

Bingo, der sad jeg så ligeså fint, og legede. Helle løb tilbage, og hentede mor,og politiet, og så skulle betjentene lave rapport.

Jeg husker tydeligt, at jeg gemte mig bagved vores brunspraglede, hjørne sofa. Der var lige præcis plads til, at jeg kunne krybe helt sammen der. Jeg var ret bange for betjenten, som nu nok havde været ganske rar.

Jeg fik en pæn reprimande af ham.

“ Nu fortæller du altid, din mor hvor du går hen” “ ja ja fik jeg fremstammet fra mit skjul”. Siden den hændelse, fik jeg meget respekt, for ordensmagten.

Måske os fordi mor sagde “ hvis du gør det en’ gang til, så kommer du i fængsel “. Der sad jeg så, med øjne så store som te kopper, og var meget meget bange, for det der” fængsel noget”, det troede jeg ikke helt, at jeg havde lyst til, at prøve.

Jeg blev vist heller aldrig væk igen, men så lavede jeg så meget andet, der muligvis ikke, var helt smart, men heldigvis ikke noget, der involverede ordensmagten….At jeg så har barn med en betjent, det er en anden historie, hahaha….

At være en blok unge, har nu indimellem, givet nogen skide sjove, skøre minder !