Jeg skreg af grin, da jeg fandt det her billede. Jeg er ret sikker på, at det var det sådan mit ansigt så ud, når min mor bad mig hente æg, eller skrælle kartofler.

Jeg fik lige, et momentum, af flash back fra mine egne teenager år. Hold nu kæft, så mange gange, jeg kunne vaske hår på en’ dag.

Jeg var åbenbart os, en smule *flabet*.

Jeg fandt, for nyligt et brev, som min mor havde skrevet til mig. Der stod, at jeg skulle stoppe med, at være så flabet, og lyve over for hende.

Nå, men altså ,når man er 14ish’ så skal man altså lyve lidt. Ikke store grimme løgne, men små løgne, fordi det er en del af det, at være teenager træls !

Det var, de der løgne med, den punkterede cykel, fordi man bare skulle stå, og kysse 1/2 time ekstra under lygtepælens skær…..

Eller, det skulle jeg – eller det gjorde jeg da ! Det var mega vigtigt. Det galt næsten liv eller død…så vigtigt, var det dengang.

Man må godt være fornærmet teenager, når man er 14’ish ! 

Jeg tror, at jeg er ved, at blive temmelig gammel, for det er som om, at jeg får de der, flashbacks ret ofte efterhånden !

Jeg er på mange måder glad for, at jeg fik en søn, selvom jeg egentlig gerne, ville have haft en pige.

Mest fordi, min søster har 2 drenge, og tænkte lidt, at det måske er nemmere, at opdrage en pige, når man nu selv, er pige (selvom jeg er mest drenget).

18 år senere, er jeg ganske taknemlig for, at jeg fik en dreng. Jeg tror ikke, vi var kommet igennem * puberteten * på helt samme måde, hvis jeg skulle forholde mig til en pige, der var lige så træls, som jeg selv var.

Desuden var det nok os blevet temmelig dyrt, i shampoo….

                                                 

Udgivet 1. gang Maj  2019  – opdateret via min egen side Sorgerok.dk©