Det er ikke alle, der har været gift to gange, men det har jeg ! Jeg er endda blevet gift, i sorte Harley Davidson støvler, det er ikke alle, der er så tosset. Det var jeg selvfølgelig ! Jeg var 22 år, første gang jeg blev gift.

Det er heller ikke alle, der har været gift to gange på samme dato, men…. det har jeg.

I dag d. 11.3 – kunne jeg ha’ haft 23 års bryllupsdag, og 18 års bryllupsdag. Vildt, at tænke på egentlig.

Min første mand, var med til mit 2 bryllup. Jeg blev nemlig ved med, at arbejde for min 1. x – mand mange år efter, vi blev skilt. Forvirret ?

Det var egentlig ikke forvirrende, men fra udefrakommende, kan jeg godt se, at det var, og kan være vildt underligt, lige at forstå.

Nå, men der var jo på sin vis, en bagtanke, med den dato.

Punkt 1. den var nem, at huske.

Punkt 2. ringene fra 1. bryllup, blev genbrugt til det andet bryllup. Det blev gjort af flere årsager.

Ringene fra mit 1. bryllup, var ret dyre, og blev special lavet i København. Jeg synes jo ikke, at der var nogen grund til, at de skulle ligge, og “rådne op”. De var meget flotte, og anderledes for den tid.

Det var nemt lige, at få justeret årstal, og navn i den ene. Hehe egentlig skørt, at tænke på, men os et dejligt, og sjovt minde, at have.

Begge bryllupper, vil jo altid være særlige minder, for mig. En del af min livshistorie.

Begge mænd har bidraget, og været med til, at forme mig, til den jeg er.

Så tillykke til mig, og ikke mindst mine 2 x-mænd, som måske endda bare kan fejre, at de slap af med mig igen, hahaha ♥

Mit 2. bryllup viste sig, at være helt særligt, og rumme et meget unikt minde. Jeg var nemlig gravid, med vores søn, uden vi vidste det. Det er dejligt, at tænke tilbage på, og vildt underligt, at han i år bliver 18.

Tiden flyver, livet går… minder kommer, og minder går… og så er der, de minder, der bare altid, vil være noget helt særligt.

Minder kommer i mange former. De kan både vække sorger, og glæder. Der skal være plads til dem alle.

Selvom det efterhånden, er mange år siden, jeg blev skilt fra begge mine ” mænd”, så vil jeg altid huske denne ” Di-li-de-lai-da-dai, det var engang vores bryllupsdag”, med et stort smil i hjertet ♥

 

Hvis der er andre, der har bryllupsdag i dag – Stort Tillykke ♥