Den anden dag, da jeg var ved, at rode gamle papirer igennem, fandt jeg lige det her. Det bragte mange minder frem fra 2012.

Det havde jo været planlagt et stykke tid, at jeg skulle til Frederikshavn, til min 40 års fødselsdag. For Magtens Korridorer gav koncert. Dem elsker jeg jo !

Det var inden, jeg vidste, at min søster Helle, planlagde en ” surprice” til min fødselsdag.

Det var os planlagt inden, vores bror døde. Jeg tror Annika gjorde det, som en speciel surprise, da vores far jo døde 30.7 2012.

Jeg tror, at hun tænkte, at hun ville forsøge, at give mig en ekstra ekstra, god oplevelse. Igen, tak Annika !

Altså selve hilsnen, gjorde mig jo rigtig glad. Det var pænt af Johan, overhovedet, at svare. Jeg tror det er en’ af grundene til, at jeg er så vild med dem. De er så forbandet dejlig jordnære.

Det viste sig os, at blive den mest sjove aften. Vi endte jo med, at komme til afterparty sammen med bandet, i Frederikshavn.

Det er virkelig et sjovt minde at ha’, selvom jeg var lidt ved siden af  mig selv, da vores bror døde 4 dage før min fødselsdag.

Noget andet fedt, der skete den dag var, at jeg fik en video hilsen fra Johan. Olsen mødte ham tilfældigvis på færgen til Jylland, og så var Johan med på, at lave en hilsen.

Jeg modtog beskeden, da jeg var på vej til Frederikshavn. Jeg boede jo stadigvæk i Horsens, på det tidspunkt.

Det er jo nok en underdrivelse, at jeg var ved, at køre galt, da jeg åbnede den besked… haha..så selvom, jeg egentlig var pisse ked af det, så skete der, bare så mange skønne ting, lige på selve dagen, da jeg blev 40.

Ting der gjorde, at jeg kunne ligge sorgen væk, for en kort stund.

Jeg er meget taknemlig, for de mennesker, der gjorde min dag, til noget helt særligt. En masse skønne minder.

Så på den måde, var ikke slemt, at blive 40. Det taler man jo ofte om, pyha nu bliver man 40. Det var slet ikke slemt. Det er stadigvæk ikke slemt, at være over 40…

Det værste, var bare tanken, om vores brors forestående begravelse.

Mine tanker, kredsede meget omkring, at han lå til obduktion, mens jeg “bare” havde det sjovt !

Det var det største kaos, af alle slags følelser, der fyldte mig, da jeg dagen efter, kørte hjem til Horsens igen. Jeg gik fra, at være 39 – miste min far, og nå at miste min bror, inden jeg blev 40. Det var ikke fyrre, fed og færdig….men fyrre, tynd, og total kaos !