Igår var jeg på Buddy Holly med min søn, og nogle, af hans dejlige venner.Faktisk for at høre noget, der sender mig fluks tilbage, til 90’ erne.

Ser det for mig, som var det i går, danse rundt til DJ Alligator i mine elskede Buffalo Støvler ! Åh hvor fantastisk.

Vi havde, faktisk glædet os helt vildt, til den her aften. Jeg synes jo, det er hyggeligt, med fælles musik interesser.

Altså, det er det i hvert fald,  for mig. Ved ikke helt, om Viggo deler, min begejstring, men jeg kan måske os godt til tider, være lidt pinlig.

Aftenen starter ganske hyggeligt hjemme, indtil vi kommer ind til byen kl 23. Jeg ved ikke hvorfor, jeg havde fået den ide, at det startede kl 23.30 ! Det gjorde det ikke. DJ Alligator, skulle først komme på kl 2.30! Wut ?!

Nå, men vi går en tur rundt i bylivet – ingen mennesker, eller jow, der var selvfølgelig lidt,men kun et par enkelte ansigter, jeg kendte. Musikken, tjah ikke noget, der kunne få mig, til at danse på bordene. Det siger næsten alt.

Arghh allerede der’ begynder jeg, at blive gevaldig træt.Vi går tilbage ,til Buddy Holly.

Det er vel, som sådan, et vældigt fint diskotek, men for pokker, det musik de spiller ! Gad vide, om det er et Hjørring kodeks !

Jeg ved ikke helt, om jeg har været alt for forvent, med fede DJ i det Horsensianske natte liv, eller det kan jeg så sige nu “ jo det har jeg”. Desuden, vil man altid der, kunne finde mindst et’ sted, med live musik.

Nå,men jeg skulle heldigvis ikke vise id i døren på Buddy Holly, sådan! Lucky me….!!

Åh Gud, hvor jeg dog savner Horsens ! Jeg elsker Horsens, men jeg elsker os naturen, der omringer Hjørring. En natur, man bare ikke finder andre steder…

Tilbage til Buddy Holly; Til gengæld havde de en rigtig venlig dørmand, som jeg fik en god sludder med – vi er virkelig ude i noget, hvor ALT tæller!

Kl. blev .. 1.15… 1.30.. 2.00 fuck, det var simpelthen for kedeligt, så jeg kørte hjem ! Jeg fik slet ikke hørt DJ Alligator. Sikke en lorte pis aften.

Tog nattøj på, lidt efter ringede Viggo, at nu ville han godt hentes. Ja da, moar er på vej…….