Jamen, det bare fordi at….

Jeg ved det faktisk ikke helt selv. Måske er jeg født med dårlig hørelse, eller måske fordi, jeg har været     ” ørebarn” …. ej, det bare fordi, at jeg godt kan li’, at gøre, og sige præcis, hvad der passer mig.

Nej, det bliver man ganske bestemt ikke altid populær af, men det er jeg egentlig os ret ligeglad med. Ordene flyver ud af min mund, før jeg kan nå at stoppe dem… ” nå, hov sagde jeg lige det..jaja ” !

Da jeg var ansat, ved bageren Anton Pedersen, i Horsens  – var vores konditor nogen gange nødt til, at gå i ekstremer, for at få mig til, at høre efter ! Er bare ikke helt sikker på, at det hjalp…tra la lala

Jeg oplever dog os, at  jeg indimellem, må bide mig selv, i tungen. Hårdt endda. Det er de tidspunkter, hvor jeg når, at tænke “ nu siger du ikke noget, hold mund”.

Folk der kender mig, ved det – folk der IKKE kender mig, får nogen gange, de sjoveste ansigtsudtryk.

Pyt, man er jo heldigvis forskellig, og det er jo fantastisk.

Nogen gange, ville jeg bare ønske, at folk turde sige, hvad de tænkte, det jo ikke nogen gætte leg, det her liv… men, sådan er der jo så meget, man ikke altid forstår… og, livet går videre…

i’m not sorry…ever !