Har lige været til spirituel messe på vendelbohus i Hjørring. Det var fedt!

Jeg var hos clairvoyant John Calmar. Han er dælme for vild. Hvad enten man tror på den verden eller ej, så kunne han lige fortælle mig noget om mig selv, som han faktisk ikke kunne vide, overhovedet!

Det er fadme en surrealistisk oplevelse. Han kom os med nogen “spot on” gode råd til mig.

Derudover  fortalte han  mig bla “ når du keder dig, kan du finde på hvad som helst” ! Der blev jeg lidt paf, jeg ved det godt selv,min familie ved det, men har ALDRIG mødt manden før.

Fik en dag en SMS fra min ældste søster Inger, som i kan se på billedet, det taler for sig selv.

Jeg skreg af grin da jeg fik den SMS, she nailed it! Det er altså en fordel, at være den yngste søster, så er man nemlig altid, den “ lille”.

Heldigvis keder jeg mig sjældent, eller os gør jeg, og det er så der’ … jeg finder på hvad som helst – måske er det bare fordi, jeg elsker at grine,og så sidder den der djævel på min skulder og siger “du gør det  ikke – johooow jeg gør”.

Faktisk så gik jeg engang på “line”på vores altan, da jeg var barn. Vi boede på 2 sal. I boligblokke.

Naboen sladrede selvfølgelig til mor, og jeg fik sådan en skideballe, men ok der var vel os 8- 10 meter ned. Jeg lovede mor, at jeg ikke ville lave kunster mere… er bare ikke helt sikker på, at jeg overholdt det!

Nu er jeg så voksen, og jeg tror faktisk stadigvæk, mine nære omgivelser tænker “ åh Gud, nej hvad laver hun nu”, eller “hvad har hun nu, fundet på”.

Jeg er heldigvis holdt op med at gå på altaner, så i kan bare ta’ den helt med ro….eller noget !

   #jegtrormitindrebarnelskermig#