Da jeg læste, at Keith fra The Prodigy havde taget livet af sig selv, blev jeg sgu trist ! Jeg har hørt deres musik, siden de kom frem i 90′ erne….. Og, jeg elsker det !!!

Men, ikke nok med, at jeg har hørt det. Da jeg var gravid med Victor, hørte jeg det os, rigtig meget.

Da Victor, var en bette ski’ på 2-3 år, sad han i sengen og råbte * moar vi skal høre den med mittekatten (han synes, at en’ af sangene lød, som en en kat, og kunne ikke sige kat)* så sad han, og hoppede, op og ned i sengen, mens de vildeste toner fra.           * Music for the Jilted Generation * blæste ud i rummet.

Jeg forstår ikke helt, at han ikke blev bange, for det er egentlig, et voldsomt billlede. Børn, har heldigvis en skøn fantasi.

Jeg tror, jeg var blevet bange, hvis det var mig, der var 2 – 3 år !

Eller, altså jeg så * Dødens gab*, da jeg var 10-11 år. Til sidst forbød mor mig, at se skræmmende film, jeg fik nemlig totalt mareridt…haha !

Min store drøm har længe været, at Viggo & jeg skulle til en Prodigy koncert. Så sent, som for et par måneder siden, var jeg inde, og tjekke deres 2019 tour liste !

Jeg, kommer til, at tænke tilbage på  foråret 2017 – Viggo, og jeg, havde været i Hobro til konfirmation.

Hele vejen hjem til Hjørring, blæste vi igennem alle vores Prodigy favoritter. Vi talte om, hvor fedt det kunne være, at komme til en koncert sammen, for det er ligesom * vores * musik !

Nu, er min drøm død.

Jeg synes, det er *pisse* trist, når nogen, vælger livet fra selv ! Men, det er de færreste, der gør det uden grund ! Jeg tænker os på, den sorg, som hans famile & venner skal igennem.

Livet er ikke altid, et rart sted, at være en del af.

Jeg håber alle ved, hvor de kan søge hjælp, såfremt de går med sådanne tanker selv.

Ellers se her ↓

HAR DU TANKER OM SELVMORD?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, hjælper det at få sat ord på de svære tanker og følelser.

Du kan kontakte Livslinjens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage i tidsrummet 11.00-04.00. Du er anonym og må gerne ringe flere gange.

Det er også muligt at skrive eller chatte med Livsliniens rådgivere.

Du kan også kontakte Psykiatrifonden, der tilbyder personlig rådgivning og samtale til mennesker med psykiske sygdomme og problemer. Telefonnummeret er 39 25 25 25.

Keith Flint 1969 – 2019 ♥