Hvis man bare er fed nok i hovedet, så har man ingen rynker !

Endelig, blev det DAGEN, hvor jeg skulle have min rodspidsoperation. Når jeg skriver endelig, er det ikke fordi, jeg faktisk råbte juhubiiiii hele vejen til Aalborg, men mere fordi, det var noget, jeg bare ikke, kunne snige mig udenom !

Min søster Helle, havde heldigvis mulighed for, at køre mig derud.

Da, vi kommer derud, skal jeg først have en beroligende pille, samt en smertestillende. Den beroligende, har jeg selv bedt om, selvom jeg absolut ikke, bryder mig om, den slags medicin.

Men….jeg ved jo på forhånd, hvor dårlig, jeg er til ting, jeg ikke bryder mig om.

Faktisk er min største skræk nålen ! Altså bedøvelsen. Det er det os, hvis jeg er hos min almindelige tandlæge. Bedøvelsen, er absolut det VÆRSTE ! ,

Heldigvis, måtte Helle holde mig i hånden, mens han stak mig, de der 3-4 steder…

Det var ikke helt så slemt, jo altså lidt, men da jeg skulle stikkes i ganen, gud fredsens, hvis jeg kunne have stukket af, så havde jeg dælme gjort det.

Jeg er sådan en kæmpe pyllerøv. Jeg har verdens dårligste smertetærskel !

Nå, men jeg bliver gjort klar, til indgrebet. Heldigvis, får Helle faktisk lov til, at komme med ind. Hun sidder og holder i mit ben. Sådan ligesom for, at berolige mig, eller måske har de tænkt, * hold lige fast i din søster, så hun ikke stikker af *

Selve indgrebet, mærkede jeg meget lidt til. Jeg var faktisk utrolig rolig. De de piller, var dælme effektive ! Så ved jeg da, at jeg kan, være et roligt menneske, selvom det er et sjældent syn.

Umiddelbart, ser det måske ikke, ud af så meget, men det er MEGET. Først tænkte jeg * armen, jeg er da ikke særlig hævet*.

 

På vej hjem i bilen, sidder jeg med en ispose. Det gør jeg os, da jeg kommer hjem. Jeg sover et par timer. Da jeg vågner tænker jeg * åh, hvad er det mig, nu begynder hævelsen* !

I dag Torsdag, da jeg vågnede, blev det ligesom en af de dage, hvor man ikke har lyst til, at vågne. Jeg mærker med det samme, hævelsen i venstre side. Jeg kan mærke det i halvdelen af ansigtet, helt op af næseroden. Suk !

Jeg synes faktisk, at et er ufatteligt, hvor fed man kan blive i hovedet. Det eneste plus er, at ALLE ens rynker forvinder, fordi man er så hævet. Måske det er det’ man skal, altså bare blive fed, det er da en effektiv rynke kur….

Det er skræmmende, hvor meget man ændrer sig, når der lige kommer, sådan en kæmpe hævelse i hovedet.

Jeg kan næsten heller ikke, bevæge min mund. Det er Viggo nu glad for, for så kan jeg ikke snakke så meget, som jeg plejer !

Det er ligesom om, at mine læber er helt svunden ind..haha !

Hold nu kæft så kav’ man ser ud. Nå, men jeg håber da, at hævelsen er aftaget, når denne uge er forbi.

Jeg skal lige igennem imorgen., som er 3. dagen  – det er åbenbart den 3. dag, at hævelsen peaker !

Jeg sidder lige nu, og tænker * shit, jeg tør simpelthen ikke, at vågne i morgen, hvis det bliver værre end det er nu* !

Det eneste jeg håber er, at det ikke, kommer til, at gøre mere ondt, end det gør lige nu, for det gør faktisk ondt, at være så hævet. Selve stingene, mærker jeg ikke, så meget til.

Ihvertfald ikke, så længe jeg, ikke åbner min mund, så det lader jeg så være med !

Det gode er, at nu er det endelig overstået. Ikke mere pencilen, og når hævelsen er væk, ikke flere smerter. Jubiiiii……..