Sådan er der jo så meget…. haha

Endelig, er dette her år, snart forbi. Altså i dette år, har der heldigvis ikke, været lige så mange begravelser, som der * plejer*.

Det er som om, at der er blevet en * begravelses* pause – en meget tiltrængt pause, vil jeg så lige sige.

I år, har derimod været året, hvor skader har fyldt meget. I husker måske, at min søster akut, fik amputeret sit ene ben ?

Det skete kort tid efter, en begravelse  den nære familie.

Men, når det er sagt, så er der sket alt muligt andet LORT.

Jeg, er kommet til skade, utallige gange dette år. Suk, jeg håber sådan, at 2019 bliver et nyt frisk år. Vil dog sige, at jeg ikke er helt sikker på, at jeg har heldet med mig. Jeg krydser fingre, og alt andet, der kan krydses.

Jeg trænger til en *kom ikke til skade* pause !

Kort tid efter, min skinnebens skade, brækkede jeg da lige, er par tæer oveni hatten. Hold kæft så kavt !

Måske det vil hjælpe, at flytte. Det vil det selvfølgelig ikke, men jeg har tit tænkt tanken.

Ideen om, at flytte tilbage til mit elskede Horsens, fylder. Sagen er bare den, at intet vil være det samme. Alt er ændret, ikke kun byen, men også mig. Livet har ændret mig, i en sådan grad, at jeg ikke er sikker på, at jeg kan trives der igen, men måske…

Alderen, er BESTEMT os begyndt, at vise tænder.

Jeg har efterhånden, den ene skade, efter den anden. Skavanker, smerter, konsekvensen af, at bare køre løs, og glemme, at mærke efter de steder, der egentlig, har gjort ondt. Jeg er virkelig ikke 25 mere haha…..

Alting har en pris, og kroppen begynder, at være ganske dysfunktionel…

Og så den der, kommende hofte operation, suk hvor jeg ikke orker.

Det går nok, har jeg ofte tænkt, men kan det virkelig, blive ved med, at gå ! Det kan det, for det gør det jo altid….

I 2018, har der heldigvis også, været tid til pjat. Jeg har ALTID tid til, at være en spasser, det er min største overlevelses mekanisme, og den forsvinder, heldigvis aldrig.

Noget af det vigtigste, jeg føler, at  jeg tager med mig ind i det nye år er, at jeg, er blevet så meget bedre til, at sige nej ! Uden en længere forklaring. I sidste ende, er der kun en’ at stå til regnskab overfor, og det, er mig selv. Så hvorfor leve livet, som andre gerne vil have, at vi gør – Det bliver et stort NEJ TAK, fra mig.

Nå, det her, var lige lidt strø tanker, om året der svandt. Jeg har, som altid, en masser ideer, og endda et mindre projekt, som jeg håber på, at jeg får gjort færdig, i det nye år. Et nyt år, er lig med nye muligheder.

Lige en sidste ting, det her år, er os året, hvor min søn blev 18. Det sætter godt nok, mange tanker igang.

Jeg siger med glæde, farvel til 2018, tak for året, der gik – Velkommen 2019♥