Forventningens glæde – holy shit et 80’er hår jeg fik ! Man skal IKKE farve sit hår selv, medmindre man ikke, lige maler en kommode samtidig med !

Der var engang, for ca. 3-4 år siden, hvor jeg selv farvede mit hår ! Det gik super godt, lige indtil en dag, hvor jeg ligeeeee, skulle male, en bette kommode – mens, jeg havde farve i håret.

Altså, det er det, der med, at lave flere ting på en’ gang. Nogen gange er det en rigtig, rigtig dårlig ide.

Jeg tænkte “ ej det går snildt. Det klarer jeg, da lige samtidig med” !

Nogen gange burde jeg, simpelthen ha’ en stor hammer, i hovedet.

Nå, men det gik os godt – lige indtil, jeg glemte, at jeg skulle skylle farven ud. Da, jeg var halvvejs færdig, med kommoden, blev jeg lidt i tvivl om, hvor længe, jeg havde haft farven i.

For der er jo, det der med mig, og min superhukommelse. Jeg tænkte “ ej, jeg gir det lige 10 min. mere” !

Åh GUD !  Da, jeg endelig gik ud for, at skylle mit hår, skete der, noget vildt mærkeligt. Mit hår føltes, akkurat ligesom vat.

Jeg kiggede ned i risten “ what “ ?! Der lå mit hår. Til trods for, at jeg stod, i et meget dejligt varmt bad, begyndte jeg, pludselig, at få koldsved.

Halvdelen af mit hår, faldt af. Ikke nok med, at det var halvdelen, det var som om, at jeg pludselig var korthåret, men med langt nakke hår !

Min veninde Heidi, sagde os til mig, at det havde jeg da klaret  meget godt, altså sådan, at få lavet en 80’er frille. Hvem husker ikke trenden, med kort i toppen, og vildt langt nakkehår ?

Jeg var så ked af det. Mit hår var skide langt, og jeg var sååååå gal, på mig selv.

Fandme typisk mig, “ ja ja jeg har styr på, jeg skal bare ligeee ….. Nogen gange, hader jeg virkelig, at jeg altid bare lige skal…. suk !

Min søster Helle, morede sig gevaldig , og lavede dette sjove ( fuck jeg hader dig) billede af mig. Men ærligt, så ramte hun plet. Jeg lignede en trold, med pis gult hår ! Desuden, var det nok “payback” time… hehe !

Jeg har aldrig selv, farvet mit hår siden. Og, jeg gør det, heller ALDRIG igen !

Det positive er, at mit hår efterfølgende, faktisk er vokset, med lynets hast. Det er faktisk os, blevet meget tykkere ! Der er vel ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget… eller !!