Som mange nok ved, skal min fødselsdag fejres på vej til Kbh. Min søster skal giftes på lørdag. “ Ud og se med DSB” – gab …

Altså det er en langgggg tur, men vi fik nogen ganske rare medpassagerer – som endda talte mere end mig !

Det sjovt, når man er tvunget til at sidde stille,så det som om alverdens bavianer hopper ind i min krop og siger “ bevæg dig”.

Men så det godt, at jeg kan gå fra den ene ende til den anden… om og om igen.

En god ting ved at sidde i tog, er alle de mennesker man ser. Jeg elsker at se på mennesker. Men kommer desværre ofte til at sidde og små grine lidt. Nogen gange inde i mig selv, andre gange lidt for højt !

Jeg tror Mor nød turen, dog begynde hendes hoved at vippe mange gange, men” jeg sover ikke” er hendes svar … nå nå ha ha ….

Er ved at være spændt på brylluppet – og talen er heldigvis klar ,yes!

Må senere erkende, at jeg faktisk synes det var vildt hyggeligt, måske fordi jeg kører for lidt i tog. Der er jo os rigtig meget tid,til at sidde og tænke, få clearet hovedet lidt. Mulighederne er relativt begrænset i forhold til det visuelle. Enten ser man på mennesker, ellers os ser man på naturen.

Kan mærke, at jeg stadigvæk mangler, eller længes efter min fars opkald, “ Tillykke med dagen Helle .. “far jeg hedder Dorthe” åh ja det os rigtig “ og så skreg han af grin . Det gjorde  han hvert år. Han kunne altså ikke finde rundt i, at Helle og jeg har fødselsdag så tæt på hinanden – og da Viggo så blev født på Helles fødselsdag , blev han da helt rundforvirret. Det er egentlig et dejligt, og sjovt minde.

“Ud og se med DSB” – lidt kliche agtigt slogan, men den er faktisk god nok, der er så meget smukt, at se på i Danmark!