Der er ikke så meget mere, at sige… Jeg savner bare !

Glædelig Fars dag, til alle fædre i verden. Det er altid en lidt særligt, for os, der ikke har en Far mere. Mange minder, kommer jo sådan en dag her. Den sidste uges tid, er jeg konstant, blevet mindet om, at det snart er Fars Dag.

Jeg bliver med det samme trist, fordi gamle minder, kommer tilbage. Men, det er ok. Det er OK, at blive berørt, af det. At blive berørt af, at man ikke har, sin far længere. Det vil altid ramme mig. Et sug i maven. Et stik i hjertet, hver gang en’ af de der ” fars dags” reklamer florerer !

I dag savner jeg bare FAR lidt mere……♥︎

    Vores  Far var, den største pjat røv. Her havde han taget, et marcipan gebis i munden. Han var altid klar, på fis & ballade !

Det varer ikke længe, inden det er hans fødselsdag. Det er en fandens, ” minde periode” vi er på vej ind i ! Der kommer altid, en ny *mindedag*. Der kommer altid, et minde, en tanke, en duft ! Alt det, der minder mig om FAR…Jeg behøver jo bare, at se mig selv i spejlet…

Så jeg øver mig på, at være glad, i stedet for. For hvis ikke, jeg havde haft præcis, min far, så havde jeg jo ikke været til ! Så tak for livet kære Far – elsker dig forevigt & altid ♥

Jeg orker ikke, at savne, men det er der, jo ikke noget, der hedder….