Vi var vist heldige den dag, pludselig har vi lånt, en motorcykel. Strømper er fra Sneaky Fox Official Taske er fra Redesigned

Sjovt nok, mens vi står, og tager billeder, kommer der en ung mand på sin motorcykel. ” Vil i ikke låne den ” spørger han. Edel, og jeg kigger et kort sekund på hinanden – jooo, det vil vi da absolut gerne.

Så, sådan gik det til, at jeg står der, og ” blærer” mig lidt !

Vi forsøgte, at lave billeder, hvor jeg sad på den, men jeg tror de blev dårlige. Der var noget med lys refleksionen, fra motorcyklen, der ikke fungerede helt optimal – eftersom det jo er tøjet, der skulle være fokus på.

Det er dejligt, der er så mange venlige mennesker, i Lønstrup. Det er nu os, en særdeles hyggelig by !

Du kan SHOPPE alle de lækre styles, her ↓↓↓ Eller komme ind i butikken i Lønstrup

https://shop-teglgaarden.dk/

Fortsættelse følger………∇