Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg, måske kan hjælpe andre. Jeg fik den her ide, at hvis nogen kunne have lyst til, at dele deres sorg historie med mig, vil det være en “hjælp”, som jeg kan tilbyde.

Når du taler/skriver, om din sorg, får du bearbejdet den !

Det er os helt OK, hvis du har brug for, at få fortalt, din sorg historie, men ikke ønsker, at dit navn bliver offentligt. Jeg har bare brug for, at vide hvem du er, hvis du gerne, vil have, at jeg skriver, din historie.

Så hvis du sidder, og føler dig alene, med din sorg – må du os meget gerne, sende en mail til mig ♡

Det kan os være, at du går rundt, med en masse tanker, omkring din sorg. Det kan være, at du føler dig forkert ( det kan man nemt, komme til, fordi sorg er tabu).

HUSK – Der er INGEN tanker, der er forkerte….

Det kan os være, du har lyst til, at spørge mig, om noget i forhold til min sorg, for derved bedre, at kunne forstå, din egen sorg.

Måske, kan jeg give dig et råd. Måske, har du bare brug for, at vide, at du ikke er alene. Det er du ikke. Men, at være i sorg, at bearbejde sin sorg, at forstå sin sorg – kan være, et meget ensomt sted, at være.

Tak fordi du læste med ♡

#talomdinsorg#