D et der, vi ikke orker tale om, eller forholde os til, men som vi kvinder IKKE, kommer udenom.

Jeg fik sådan en kær’ reminder her, for et stykke tid siden. Jeg var nærmest flad, af grin !

Min “mens” begyndte, at skabe sig, efter min fars død, og blev aldrig, normal igen. Jeg gik 13 år for TIDLIGT, i overgangsalderen. Hu hej, hvor jeg elsker krise, og stress NOT ✖︎

Altså, nu det ikke fordi, det som sådan, har haft sindssyge konsekvenser, for mig(endnu). Selvfølgelig, er der nogle, men de der *famøse* overdrevne svedeture, dem har jeg, endnu ikke haft.

Nuvel, de kommer sikkert, på et tidspunkt. Behøver jeg at sige, ” jeg ville ønske jeg var en dreng” ! Ordet overgangsalder, og jeg tænker – “jeg bliver helt sikkert genfødt, som dreng”.

Ikke mere snak, om *mens*, p-piller, udflåd, ømme bryster, tendens til blærebetændelse eller ⇥ *Ikke i aften skat, jeg har mens*

Rækken af fordele, synes jeg, er vildt stor.

Desuden, er min vredes skala, nok den, der driller mest. Det gør selvfølgelig heller ikke sagen bedre, at jeg har kronisk stress. Det ligesom fordobler det, gange en million trillion…

Pyha, sikke en lettelse ↓

Jeg har brugt det, der hedder WOMANLOG, til at holde styr, på perioderne tidligere.

Jeg er da ret glad for, at systemet finder min graviditets risiko, for LAV !

Nå, ja…..Der er os noget, med vægten. Jeg vejer mindre nu, end da jeg flyttede til Hjørring, men der er noget af det tøj, jeg passede dengang, det kan jeg sgu ikke passe nu !

Mystisk, men der sker altså åbenbart det, at flæsket får sit helt eget liv, efter de 40. Ikke for alle, men for nogle(mange).

Det flytter rundt omkring, på de mest åndssvage steder. Sådan føles det, ihvertfald.

Mine bryster, er os blevet større, og virker noget tungere ❍❍ Åh, lige præcis det’ orker jeg ikke.

Jeg er vild, med andre pigers bryster, men mine skal bare være, som de plejer. Gider altså ikke, hvis de bliver for tunge ⇥ end of story !

Det gode er, at man bare kan sige, hvis folk spørger, om man ikke, er blevet lidt fed, eller får hedeture  “nej nej, jeg er bare i overgangsalderen. Det er os derfor, jeg ALTID  er så sur”……

 

Det er på med JA hatten. Men det kan altså være svært, når man står der, med patsved, og skedesvamp. Jeg er os mest, NEJ hat typen !