Hurrraaaa – og Tillykke til Hjørring, som på Onsdag, fejrer Købstadsjubilæum 775år

 

Jeg var i dag, en tur oppe i byen, i det skønne solskinsvejr. Selvom det først er på Onsdag, byen skal fejres, er den vildeste dekoration begyndt !

Så fedt. Balloner overalt, i de skønneste farver. Man bliver jo helt glad i låget. Nu er jeg os bare, ret glad for farver. 

Faktisk havde jeg glemt, at det allerede er på Onsdag. Så først tænkte jeg faktisk, ” hva’ fanen’ er Gay parade kommet til Hjørring”. Det var det dog ikke, men smukt fundet på Hjørring !

Eftersom, de har lovet sne, tænkte jeg, at de kunne være rart, med et par solskinsbilleder, inden onsdag. Hvis nu vejrudsigten, holder stik !

Købte mig, en lækker kop kaffe hos UNO – kaffebar, satte mig i det dejlige vejr, og studerede mennesker. Det kan jeg nemlig os, rigtig godt lide.

Mens, jeg sidder der, i solen, kommer en flok, af Victors venner. De skønneste drenge. Det ender med, at vi sidder, i et par timer, og sludrer lidt, om deres fremtid, piger, sjove minder, samt alt, og intet !

Tak, for en rigtig hyggelig eftermiddag drenge. I er sgu så kære…. før man ved af det, er de måske spredt, for alle vinde. Det er med, at nyde det, mens man kan.

Jeg skal nu alligevel, op i byen på Onsdag, os selvom, der skulle blive snestorm. Tror det bliver en rigtig fin dag, i farvernes tegn ↓

 

Fortsættelsen følger… !