Ikke meget, men det kan man i Hjørring. Her i byen, har to piger startet Madkassen. Der er allerede mange frivillige. Smukt ! Madkassen er overskudsvarer, fra forskellige sponsorer. Man får en fyldt bærepose, for 10 kr.

Faktisk har de lige fået sponsoreret en bil, fordi de selv kører rundt, og henter overskudsmad.

Jeg har nu været der, 3 gange.

Jeg synes det er så stort, når der bliver tænkt på de ressourcer, vi som samfund ikke altid forbruger, på bedste vis.

Nuvel, jeg kan os godt selv, være en skovl til, at købe for meget, og så stå og smide ud. Men nu, skal det være nok.

Hvis vi mennesker ikke bliver bedre til, at komme ud af * køb & smid ud kulturen* så tror jeg, at fremtiden kan blive temmelig dyster, for vores kommende generationer. Generelt hele verden.

Jeg mener helt seriøst, det mad man henter, fejler INTET !

Mange af grøntsagerne, er endda økologiske. Det er virkelig lækkert, og en god måde, at klare sig, for få midler.

Jeg har ihvertfald besluttet, at jeg fremover, skal forbi mindst 1 gang om ugen. En skam, vi ikke kan have høns her i haven, så kunne de have fået de sidste rester, så ville der jo være nul spild. Men, det går nok ikke, de larmer os rimelig meget, og vi bor trods alt, tæt på midtbyen.

Tak fordi nogen gør, så stor en forskel for andre – det er sgu smukt ♥