Det er lørdag morgen. Jeg kigger ud af vinduet, og nede i haven slæber Kia, min Underbo rundt på, en masse store træplader.

Jeg råber ud til hende, for det ser da, lidt voldsomt ud.

Hun fortæller, at hun lige vil bygge et brændeskur ! Hm, det er vidst noget, jeg IKKE må gå glip af.

En time senere, er jeg klar til, at hjælpe. Først, skal vi ha’ ryddet pladsen, for alverdens ukrudt, buske og brændenælder !

Den klarer Kia lige, med en buskrydder. Jeg ville gerne gøre det. Men maskiner, og jeg er en meget dårlig kombi. Jeg kommer jo bare, til skade.

Det er stegende hedt, men det er faktisk vildt hyggeligt, at lege “byggemand Bob” !

Vupti – et par timer senere, har vi nu er brændeskur i haven ! Det er simpelthen fantastisk, at bo inde i byen, men samtid med, være så priviligeret, at vi har en kæmpe have !

Jeg elsker vores fælles have, og mine naboer. Det er næsten, som et bofællesskab, hvor jeg er “ moren “ og så har jeg, en masse børn ha ha – ej, det jo fordi jeg er ældst, og blander mig i alt ( ps det gør jeg altså ikke) ha ha …

Jeg har os truet med, at når Søren & Kia engang flytter i hus, så er de nødt til, at bygge et lille hus til mig, jeg kan da ikke, undvære dem !

Det er vidst kun mig, der er enig i det …

Nå, men endelig blev vi færdige, og vi er godt nok stolte over resultatet, Kia er mega god til, at skrue skruer i – det er jeg ikke …

Nu skal vi bare lige, lokke Søren til, at lave endnu en terrasse. Vi (Kia, og jeg) vil nemlig gerne, ha’ en der er overdækket os !  Er lidt i tvivl om, vi nu os får det – vi har jo, flere skønne terrasser, men bare ikke lige en overdækket …

Nå, pyt os, vi overlever nok uden.

Om en måned eller to, er der broccoli, gulerødder, ærter, og jordbær i min grøntsagshave. Jeg føler mig meget heldig, og det er jo ikke altid, det jeg føler mig mest … men lige nu, gør jeg !

“Åh hvor jeg elsker vores have, og mine naboer”