Jubiiiiii , min søster Helle skal giftes – snart. Det er lige det, jeg har trængt til, et kirke bryllup. Tanken om, at skulle i kirke, af helt andre årsager end en begravelse .. Gu jøsses, jeg har ventet længeeeeee på det.

Jeg er helt glad i låget. Selvom jeg os, er begyndt, at stresse over det. Sådan lidt. Jeg skal nemlig holde en tale.

Desuden bliver hun 50 den dag, og min søn Victor bliver 17. Det er næsten, som et kinder æg. Hele 3 ting, på en’ gang.

Nå, men tilbage til den der tale.Det er egentlig  ikke, fordi jeg gider, men min søster “banker” mig hvis jeg ikke gør, og eftersom det er mig, der er lillesøster, har jeg fået rigeligt mange lammere, af hende.

Da vi var yngre skulle jeg, ALTID sove hos hende. “ Sover du ikke hos mig Dutti,”? Jooo siger den stolte lillesøster. Indtil, jeg fandt ud af, hvilke konsekvenser det havde.

Da jeg var yngre, var jeg næsten altid forkølet. Når man er det, så er der jo den der lettere tendens til, at man snorker.

Nå, men vi kommer i seng.Pludselig vågner jeg ved, at jeg får en mega lammer ! ”hold op med det snorken” jeg blev vildt forskrækket, og gal på Helle, og siger så “ jeg går bare ind, til mig selv, og sover så” men er du da svimmel, det skulle jeg aldrig ha’ sagt!

Forresten, for dem der ikke ved det, så er min søster, en satans lille hidsigprop. Derudover, er Helle 5 år ældre, end jeg. Og de der 5 år, har altså en vis betydning. I hvert fald indtil, jeg blev ældre, og klogere.

 “ Nejjjjjj, du SKAL sove herinde, du skal bare lade være med at snorke” ! Ja tak for kaffe, hun kunne ligeså godt ha’ sagt til mig, at der ikke, fandtes sand i Sahara. Sådan fortsatte nætterne. Jeg snorkede, hun slog , jeg truede med at gå på mit eget værelse, og hun tvang mig til at blive. Se det’ er ægte kærlighed.

En anden gang, hev hun min tunge streng over, fordi hun syntes, at  jeg havde været lidt flabet. Altså mig flabet … tra la la la la! Flabet eller ej, det gjorde dælme ondt. Heldigvis, fik hun en masse skældud, af mor (ha ha Helle).

Jeg må sige, at jeg er yderst taknemlig for, at det nu er Olsen, der skal pangle med alle hendes særheder. Tak fordi, du friede mig fra det onde Olsen , ha ha ha…

Størst af alt, er kærlighed! Hvad enten det er fra mennesker, vi har hos os i vores liv, eller de mennesker vi elsker, fordi de har givet os minderne, inden de af forskellige årsager, var nødt til, at forlade dette liv!

 

Jubiiiiiiii – endelig et Bryllup. Der har været alt for mange begravelser

Ej ok, selvom listen  er lang af alle de “ onde” ting, hun har udsat mig for, så er “jeg elsker dig listen” heldigvis titusind gange større.

Jeg glæder mig helt vildt, til at være ved din side, på din store dag.

Ps. Jeg håber virkelig, du glæder dig til talen!!

Størst af alt, er kærlighed! Hvad enten det er mennesker vi har hos os i vores liv, eller de mennesker vi elsker, fordi de har givet os minderne, inden de af forskellige årsager, var nødt til at forlade dette liv!

Far , jeg er stolt af at det bliver mig, der skal ta din plads i kirken, når nu du ikke kunne være med os ♡