I Hjørring er der lige åbnet et nyt Pizzaria. Før, lå der en frisør, men nu hedder det Elins Pizzaria. Det ligger på MIN vej.

Jeg har længe, været både irriteret, og træt af, at man ikke kan få glutenfri Pizza i Hjørring. Jeg har googlet, man skal enten til Frederikshavn, eller helt til Aalborg, før det er en realitet. Gud fredsens altså !

Så jeg gik ind, her den anden aften, og spurgte om de havde Glutenfri pizza. Det havde de ikke, men ejeren Rezen, var vildt sød, og inden jeg fik set mig om, sagde han * du kommer på fredag, så har jeg glutenfri pizza*

WOW…. det kalder jeg service, OG, så ville han da opkalde den, efter mig. Så det blev til en * DUTTI Pizza*( her burde der indsættes en fanfare, og flag) haha…

SERIØST, en pizza opkaldt efter Moi’ – der er ikke et øje tørt…. 

Desuden, informerede Rezen mig om, at han selv havde haft i tankerne, at han skulle have Laktosefri ost os.

Seriøst, jeg havde nærmest julelys i øjnene, og tænkte * hold da op, der er mange i Hjørring, der bliver meget meget glade, for Elins Pizzaria*.

Det kan for nogle, lyde banalt, at det kan være så vigtigt, men seriøst, både Gluten, og Laktose skal virkelig tages seriøst, da der er rigtig mange mennesker, der har problemer med, at spise disse fødevarer.

Jeg ELSKER pizza, som i ELSKER…og jeg savner virkelig, en ikke frossen pizza.

Jeg plejer at købe de frosne, men det smager bare anderledes, når de er bagt i en stenovn.

Jeg havde givet ham en grov blanding, som jeg havde fra Semper – så vi kunne få testet dejen, den er både laktose, og Glutenfri. Jeg tror egentlig vi begge to, var ret spændte på resultatet…. Eller, jeg var ihvertfald mega spændt.. haha

Vi kunne heldigvis se, at den hævede fint. Der var lidt bekymring, fordi en glutenfri dej, bare er anderledes, end en almindelig pizza dej. Den er meget mere klistret.

Oftest synes jeg, hvis jeg en sjælden gang forsøger, at bage noget glutenfrit selv, at det bliver noget værre tørt lort…haha….

Det var ikke helt uden kamp, at denne pizza blev til. Egentlig skulle jeg have haft den i går fredag, men dejen drillede lidt. Til den her pizza er der brugt Grovmels blanding fra Semper Danmark. Desuden er der brugt lidt majsmel, til at rulle den ud i.

Jeg vil gerne give dem, mine varmeste anbefalinger. Ikke kun fordi, jeg fik en glutenfri pizza, men fordi alle, der arbejder der, er utrolig søde, og imødekommende. Tak Elins Pizza – det er virkelig dejligt, at i er på MIN vej haha…

Glædelig Pizza ∇ Nu er julen reddet..hahaha