Kender i det ? det der med, at man kan se et billede, og bare blive ved med, at stirre, og stirre, fordi det føles, som en fortælling, uden ende. Det gør jeg……

Sådanne billeder, kan føles, som en usynlig besættelse. I disse tider, hvor der til dels, er meget opmærksomhed på, at arbejde med egne skyggesider, at forholde sig, til egne svagheder, eller styrker, er de her billeder ikke til, at komme udenom.

Specielt, hvis man ikke er bange for, at erkende, at intet i denne verden er perfekt. Intet menneske er perfekt.

Jeg er helt besat.

Besat af, at det er muligt, at forvandle tanker, til billeder. Det er bestemt ikke alle, der har den gave.

Det har Lars.Jeg kan vitterligt sidde, og fordybe mig, i hans billeder.

Jeg analyserer dem, på kryds, og tværs. Fordi, jeg ser, så mange smukke budskaber. Ting, jeg kan relatere til. Tanker, der gør mig nysgerrig.

Generelt føler jeg, at Lars har en afsindig troværdig tankegang.

Jeg er bestemt vild med mennesker, der ikke fremstår, eller forsøger, at skabe en uvirkelighed, omkring dem selv. Det er det ægte, der fanger.

En ægthed, og ærlighed, der ikke opleves, alle steder i dag. En sandhed, som mange forsøger, at skjule sig bag. De sociale mediers sandhed(løgne).

Personligt portræt, klienten er anonym(Lars V. Andersen) Billedet er brugt, mange gange i ” Dark Beauty Magazine”  Jeg er TOTAL vild, med dette billede. Sådan føler jeg, det ser ud, inde i mit hoved , hvis man kunne tage billeder, af mine tanker !

Jeg kunne have lyst til, at dele alle Lars’s billeder, men synes i skal gøre jer selv, den tjeneste, at finde ham, på et af de nedenstående link !

Hvis du vil vide mere, eller har brug for, at komme i kontakt med Lars, kan du finde ham her ↓

http://lavarockphoto.dk/

eller her ↓

http://m.facebook.com/lavarockphoto/