Her den anden dag, fik jeg pludselig nok af, at se på min lampe. Vi har en lampe over bordet, som jeg virkelig bare, har været træt af i en million år, mindst !

Nu er jeg, ikke ligefrem håndværker typen, men problemet er, at det glemmer jeg, nogen gange. Så inden, jeg fik set mig om, havde jeg, rykket lampen fra hinanden. Jeg tænkte, at jeg nemt lige, kunne sætte en ny op. Så er vi tilbage ved, det der med, at jeg os nogle gange glemmer, at tænke.

 

Grimme ting, kan godt være pæne fordi, de er så grimme !

Her ↑ ser i så * lampen* fra en vinkel, der hedder* jeg sidder i min sofa*. Og nej, billedet er ikke taget på hovedet. Det er blot fordi, at jeg har skrå vægge i min lejlighed. Den ser godt nok, lidt bette, og pisten ud, i det store hele. Men, den kan lyse, og det er vel, det allervigtigste, når alt kommer, til alt.

Da det endelig gik op for mig, at det her kom ikke til, at gå som forventet, tænkte jeg * hvad f*uck gør jeg nu* ? Det gode er, at lige meget hvad, så har jeg altid noget julepynt til, at ligge et eller andet sted. Jeg fik da også, fundet en’ af de * mindre* poser frem ( jeg har, de store julekasser nede i gården).

Jeg tænkte, at det kunne da bare lige, blive pyntet lidt diskret. Ikke sådan noget vildt, for så ved jeg, at Viggo med det samme, ville *komme til*, at ødelægge det, eller noget i den stil. På den anden side, har jeg altid, lidt julepynt oppe hele året. Nå, ja jeg har jo os mit pink juletræ fremme hele tiden.

Det er mest, for farvens skyld, men når det er lidt mørkt, så er det, altså temmelig hyggeligt, med de kulørte lamper. Nå, men jeg synes faktisk selv, at jeg har været meget diskret, med min pyntning. Jeg lavede en facetime med Viggo efterfølgende. Lidt, som en * her kommer lige en advarsel, om en underlig ændring i vores stue*

Jeg tror egentlig, at han er ved at være temmelig immun, overfor mine til tider, skøre påfund, og impulsive handlinger. Og, det er nok egentlig, når alt kommer til alt, meget godt.

Måske, kan jeg bruge det som et scoretrick * Hey vil du med mig hjem, og se en lampe, som at jeg selv har lavet – vaaaaa* ?

PS. opdatering; I dag, har jeg købt en PINK rislampe, som det tog mig ca. 10 min, at fatte hvordan den, skulle sidde. Nu har vi så total pink *lujer*lys i stuen. F*uck det er hyggeligt …haha !