Jubiiiii – Jeg, har fået en ny tattoo. Den har, en ganske særlig betydning for mig, fordi det er en’, af mine søns venner, der har tegnet den.

Tegningen, har faktisk lagt et stykke tid, i min skuffe. Sådan ca. siden de gik i 8. klasse(4 år siden), men nu skulle det være. Tiden var kommet til forevigelse.

Andreas Stecher, er utrolig god til, at tegne, og lave grafitti. Så da han lavede den til mig, blev jeg vildt glad.

Alle Viggo’s venner, kalder mig jo * BODIL*, så derfor synes jeg, at det var oplagt, at få lige præcis den lavet.

Karenkedlig (kontorfitilihut) er min Instagram profil, og mange tror faktisk, at jeg hedder Karen. Den var os oplagt, at få med, synes jeg. Nu mangler jeg, bare alle de andre kælenavne, jeg har.

Jeg, har fået den lavet, hos DIRCH TATTOO i Hjørring. Tatovøren, er Jeppe Sleiborg, der til trods for, at han *kun* har været i faget et par år, er sindssygt dygtig !

Du kan finde DIRCH TATTOO i Hjørring & Frederikshavn. I Hjørring ligger de i Jernbanegade, meget tæt på banegården. I Frederikshavn ligger de Havnegade 7.

I Frederikshavn, vil man kunne møde, Karsten Wulff. Han har om nogen, mangeeeee års erfaring. Han lavede faktisk, min allerførste Tattoo, da jeg var 13 år. ( Det var min ældre søster, der lokkede mig haha). Sidenhen, er der kommet en del flere til.

Det er som om, at når man først begynder, kan det være svært, at stoppe igen !

Du kan fange DIRCH TATTOO på dette tlf nr, eller finde dem på Facebook, og Instagram.