Ih altså , det bliver ved med at vælte ind, med dejlige glædelige begivenheder !

I lørdags var jeg til Kobberbryllup & 39 års fødselsdag. Hvor fedt, at nogen stadigvæk holder sammen så mange år, i dagens Danmark.

Menuen var ta selv bord med helstegt pattegris .. Mmm det var dælme godt, jeg sad os ret længe og spiste, men det jo os fordi jeg spiser meget meget langsomt, og så var der sååå meget jeg ligeee skulle fortælle !

 

 

Lækker dessert…

Kirsten og Allan har den her ret fede gilde/fest sal i deres hus ! Den er ret stor for vi var ca.40 mennesker, bare til spisning. De har os en kæmpe stor   “Harley” i træ…. jeg kan bare ikke lade være med lige….at sidde på den !

I den ene ende er der en fed bar, og der er alt man kunne ønske at drikke … og med alt mener jeg ALT ! Efter maden, var der nu os mange af gæsterne, der blev ret draget af den.. hahaha

Senere på aftenen kom der en, med sine guitars .. guitars er ikke en fejl – han havde altså flere slags med .

Så var der ellers 3 timer med  “syng med” i stor stil! Han gjorde det sgu godt, når man tænker på, at en del af gæsterne var ved, at være en smule bedugget. Der var os et par stykker, der gik temmeligt tidligt – men det jo hvad der kan ske…

Musikeren havde en utrolig særlig, fed skjorte på. En grøn Hawaii skjorte. Jeg var meget betaget af den, fordi UV lyset i baren, gjorde den selvlysende !  Jeg var nødt til sådan lige, at røre ved den…. indimellem ! Han må ha troet jeg var en smule retarderet…

Jeg have en mega hyggelig aften, og humpede rundt og sang og skrålede – præcis som jeg plejer at gøre… dog kunne jeg ikke hoppe rundt. I stedet sang jeg bare meget meget højt!

Om det var godt eller skidt, kan diskuteres. Omend alt er, havde jeg ihvertfald  en smadder god aften  – og der var masser af “ Gasolin” på repertoiret, det var lige noget der passede mig.

Det kan være svært rent musikalsk, at ramme alles smag, specielt når gæsterne var fra 14 og opad … jeg håber alle hyggede sig, og jeg håber Kirsten og Allan nød deres aften. Det var jo i sidste ende det vigtigste.

Udenfor var der selvfølgelig os pyntet op.. hallo jeg er ret misundelig, på det kæmpe juletræ med lys.. kan altså godt li’ kulørte lamper !

Da jeg listede afsted mod Hjørring først på natten, var Kirsten gået kold.. men hun havde os haft en lang og nok ret travl dag.

Jeg tror det er ret  typisk, når man som vært  ser aftenen forløber godt, så tror jeg automatisk gassen, går lidt af ballonen.

Tak fordi jeg måtte være med til at fejre jer – jeg glæder mig allerede, til Kirstens 40 års fødselsdags næste år, hvis jeg altså bliver inviteret .. ha ha ha !

Ps. Hvis samme musiker kommer næste år, bliver han altså nødt til, at øve sig på “Sirenesangen”. Vi var da et par stykker, der forsøgte, at synge den, helt uden musik ….