Viggo, og jeg har i dag, været til konfirmation hos Julie, som er min skole venindes datter. Sikke en dejlig dag.

Jeg synes faktisk altid, konfirmationer er hyggelige. Det er altid dejligt, at se et ungt menneske, nærme sige, en ny epoke, af deres liv. Efter konfirmationen, synes jeg faktisk, at tiden går ret stærkt. Pludselig er de unge 18, og “voksne”.

Vi kom endda, til tiden. Jeg var ellers bange for, at “jeg ligeeeee skulle noget”, men nej – vi kom heldigvis ikke, for sent( der skal lige kryds i kalenderen) haha…..

Festen blev holdt, på Hjørring Kro, som udover, deres lækre mad, os er et utroligt flot sted. Desuden blev jeg, særdeles glædeligt overrasket, da jeg så mit bordkort

Dagen starter med SLIK !! yes…

Hovedretten er 2 slags fisk. For dem, der spiser fisk, var det meget lækkert – men nu er jeg jo kræsen, så jeg sprang forretten over. Herefter, var der,  et meget lækkert ta’ selv bord, med flere slags kød, kartofler, salater, sovse, og jeg fik os glutenfri flutes.

Det var utrolig lækker mad. Til dessert var der, Islagkage, samt den mest fantastiske chokolade kage. Jeg blev helt glad, over den farvestrålende pynt.

Jeg smagte lidt, men Heidi havde også bagt en glutenfri brownie. Seriøst, det var umuligt, at smage forskel på den, og en almindelig brownie, MUMS !

Jeg kan godt spise gluten, men jeg er nødt til, at begrænse mængderne, og i givet fald, ender det ofte ud i mavekneb. Dejligt, at slippe for den bekymring, i dag ! “Skrub af” maden var tarteletter. Lækkert anrettet, og der var rigeligt.

Jeg kan varmt anbefale Hjørring Kro, til ethvert selskab, eller bare dagens ret.

Nå, men tilbage til festen. Der blev holdt taler, sunget, og bare virkelig hygget. Jeg var så heldig, at der til festen, var inviteret flere af de ” gamle” folkeskole venner.

Det er så underligt, men os fedt. Til trods for, at vi måske ikke, ser hinanden så ofte, og slet ikke, i samlet flok, så er det ligesom om, at tiden har stået stille, og vi falder bare ” tilbage” til vores teenage år.

Jamen gud, som vi fik grinet, og pjattet. Vi skulle os lige foreviges, med et par billeder – der kommer lige et par stykker her, og de taler virkelig for sig selv. TAK, piger fordi i er jer ♥

Hold da op, så søde vi kan se ud ( eller nok mest utroligt, at jeg kan stå stille)haha. Tænk sig, vi har alle kendt hinanden i over 30år… sjit altså…

Jeg sidder nu, med den dejligste fornemmelse, i maven. Jeg synes, det er så fantastisk, at man bare kan “springe” direkte tilbage i tiden, fordi vi har kendt hinanden, i så utrolig mange år. Jeg bliver virkelig glad, sådan helt euforisk glad.

Nå, men jeg må altså lige fortælle, at konfirmanden formåede, at få alle – og jeg mener virkelig ALLE, til at tude. Jeg tænkte vitterligt, et kort sekund, ” hey hvor fanden er mine kleenex”.

Julie, holdt simpelthen, den mest rørende, og fantastisk tale – for hendes forældre, søster, og bedsteforældre. Jeg, og jeg tror alle, var meget imponeret over, at et så ungt menneske, fik sat så mange, smukke tanker, på tale. Julie, det var fantastisk ♥

Jeg sidder, lige så stille, og funderer over livet, ovenpå sådan en dejlig dag. Og, tænker hvor er jeg, alligevel heldig, at jeg er beriget, med så mange dejlige mennesker, og ikke mindst venner, i mit liv. Det har været en skøn dag.

Jeg er træt, og mæt – øjnene svier lidt, havde ikke lige forventet, at jeg skulle tude, så meget i dag, men det var glædestårer, og det gør jo, en kæmpe forskel. Så, det er faktisk helt ok, at øjnene svier lidt.

♥Stort Tillykke Julie♥

 

Ps. I er den smukkeste familie, og jeg ELSKER jer ! Hilsen * Tossi Dorthe*