Tak for musikken, og tak for dig !

Ej, altså,,,,

Jeg var sket ikke klar til, at Kim Larsen skulle afsted. Jeg tror ikke, jeg er den eneste.

Da jeg så på min tlf, “Kim Larsen er død”, tænkte jeg nejjjjjjjjjjjjjjjjj ! Han må da ikke dø nu, jeg er slet ikke klar.

Anders Lund Madsen, lavede et fedt tweet ↓

Fra Twitter

Min første tanke var, “jeg er helt stille”….

Men, det er mere stille, som i  tom for ord. For der er dælme ikke stille, i mit hoved !

Jeg er os lidt “sur”, for jeg var altså ikke klar til, at Danmark skulle miste, så stort et unikt menneske.

Det bunder selvfølgelig os i, at Kim Larsens musik, har så stor betydning for mig. Hele mit liv, har været præget, af hans musik, og er det stadigvæk. Jeg elsker Gasolin.

I teenage årerne, når der blev holdt, de traditionelle “kælder fester”, blev der skrålet til ” vi er dem de andre ikke må lege med”, og danset kinddans til, “den allersidste dans”, mens man bare så inderligt ønskede, at man fik et kys, af ham der, den dejligste, fra klassen, som man vist os, var hemmelig forelsket i.

Vores storebror, som jo desværre heller ikke er her mere, spillede ALTID Gasolin på sin guitar. Så det er nok ligeså meget de minder, der er med vores bror, der går ind, og påvirker mig lidt.

Det er nok bare, det hele. Det er sådan en’ øv følelse, jeg har. I kender det sikkert godt.

Hvis jeg skulle vælge en’ af Kim Larsens sange, som min favorit, ville jeg få problemer. Jeg har simpelthen alt for mange, af dem.

En’ ting vil jeg dog give den kære Hr. Larsen ret i, han synger ” livet er langt, lykken er kort”, og det er ikke for, at være pessimist, eller noget, men jeg synes godt nok os

Livet er længere, end det er lykkeligt !

Mine tanker går, til Kim Larsen’s famile – Ære være dit minde ♥