Jeg har selvfølgelig en instagram profil, som nogen måske ved. Jeg lavede den for flere år siden, da jeg finder den, meget mere tiltrækkende, end andre sociale medier.

Jeg lavede den, da jeg arbejdede som bogholder. En bogholder kan virke kedelig, men ikke jeg.

Deraf opstod navnet Karenkedlig_kontorfitilihut©.

Nå, men nu er jeg ikke kendt for, at være af den stille type. Så da jeg i 2015 opdagede, at LOC var gået fra fruen, blev jeg lige kæk, et kort øjeblik. Jeg kan rigtig godt li’ LOC. Jeg skrev derfor, en meget “mig typisk” kommentar til hans IG profil. Og så tænkte jeg, ikke mere over det.

Næste morgen, tjekker jeg min indbakke på FB. Der ligge en sjov besked, fra en tidligere bekendt fra Horsens, der har linket en EB artikel til mig ↓

https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/saa-har-loc-faaet-det-foerste-fraekke-tilbud/5592586

Jeg tænker what the f… og så var jeg færdig af grin. Det er bare ALT for typisk mig.

Nå, men kort tid efter, skulle jeg til Grøn Koncert i Aalborg, fordi LOC skulle spille. Jeg tænkte ” jeg laver fedme et skilt” fordi, jeg altid finder på alt muligt. Så det gjorde jeg så. Desværre var der det værste vejr ever…. Så det endte med, at vi tog hjem inden LOC gik på.. mit skilt var os helt ødelagt !

Jeg møder en af min søster veninder, Annika der er hjælper ved GK. Hun ved, at  jeg er helt vildt med LOC. Jeg spørger hende tidligere på dagen, om ikke jeg kan komme ind, og få, hans autograf.

Det kunne jo være rosinen i pølseenden. Hun vil gøre et forsøg.

JEG har selvfølgelig glemt min tlf i bilen, som er parkeret a helvedes til langt væk – da vi kommer ned i bilen, er der en sms fra Annika, sendt to timer før ” Dutti hvor er du, jeg har LOC her til en autograf ” !

FUCK AF… jeg var så hidsig, og irriteret, det var totalt mit latterlige held., jeg er nemlig den der sindssygt ” heldige type” ALTID !

” LOC jeg står lige her “