Åhhhh, jeg elsker sommer, hvem gør ikke det ?! Jeg hader bare, alle de allergier, det bringer med sig !

Jeg har næsespray. Jeg har øjendråber. Jeg har alverdens, forskellige antihistaminer.

Der er tabletter mod nældefeber, soleksem, eller bare en “allergisk reaktion” tablet. Gu jøsses, det er da utroligt !  Specielt, når man ved, at hvis, man brænder sig på en brændenælde, så kan man enten smøre sig, med en mælkebøtte, eller tisse på sit ben !

Det kunne da egentlig, være dejligt, hvis man i naturen, kunne finde noget tilsvarende. Noget, der måske kunne erstatte, alt det farmaceutika.

Det er selvfølgelig kompliceret, fordi det er “naturen”, man på sin vis, er allergisk overfor.

Min søn, er meget ramt, af allergi. Han nyser mindst 100 gange i døgnet. Han får symptomer, der minder om influenza( hæshed, hoste, og snot i lange baner). Underligt nok, er det her, det første år, hvor han reagerer så voldsomt. Han er alligevel 17 år nu !

Nå, men allergier, kan jo ikke, se hvor gammel man er. Jeg synes allergier, er røv trælse !

Men, selvom jeg synes, det er ret trælst, så er jeg alligevel glad for, at det er muligt, at lindre det lidt…. Der er jo ting i livet, der kunne være, meget værre ! Athjuuuuu…..