Jaaaaaaaaaa, Magtens Korridorer, spillede i Hjørring i går !

Min veninde Helle, inviterede mig, for 100 år siden….mindst. Selvfølgelig, sagde jeg ja ! Jeg ELSKER deres musik.

Men, der skete det i mellemtiden, at jeg fik en afbudstid på sygehuset.

Jeg har ventet på en MR Scanning med kontrast, af min hofte i 7 mdr. Så det var jo lidt et held (noget jeg sjældent gør brug af, altså det der med at være heldig) at jeg pludselig, kunne få en tid. Det uheldige var bare, at jeg skulle scannes fredag morgen.

Hvad jeg heller ikke lige, havde tænkt på var, at jeg fik besked på, at jeg skulle holde mig rimelig meget i ro, resten af weekenden. Beskeden var egentlig ganske simpel, “hold dig i ro, ingen støvsugning, ingen hård fysisk aktivitet”.

“Jamen jeg skal til koncert lørdag ? ok, men så må du jo sidde på en stol”, var svaret.

Nemt nok, nejjjjjjjjj sgu ! Det er faktisk, en smule svært, at holde mig i ro, men på den anden side, så har det os været nemt, for aldrig har jeg da prøvet noget, der gjorde så ondt, som at få kontrast sprøjtet ind i lysken. Jeg gør det aldrig igen..haha !

Pis ! Hele fredag, foregik på langs, og rimelig meget i ro.

Jeg tænkte inden koncerten, hvordan pokker skal det nogensinde lykkes mig ikke, at danse, og hoppe rundt. Jeg kan ikke, som i IKKE stå stille, når der er musik.

Suk, jeg var næsten helt ked af det, på forhånd.

Helle, og jeg talte om, gad vide, om ikke bare, jeg kunne få en stol helt op foran, men det kan man jo ikke….

Man kan jo sige, jeg stod ikke helt stille, men jeg sprang til gengæld heller ikke rundt, som jeg plejer, at gøre.

Det var på mange måder, utrolig øv agtigt, men fordi koncerten var på Vendelbohus, som er et ganske lille sted, var lyden efter min mening, super perfekt, og det opvejede det hele, en lille smule.

Koncerten var super fed. Jeg ville bare ønske, at de spillede mange timer, mange mange mange timer…

Jeg synes det er så trælst, når koncerter slutter. Jeg synes faktisk, at der skulle være mindst 20 ekstra numre.

Jeg elsker, når musikken er så høj, at man rent lydmæssigt, kan separere trommer, og guitar. Nok mest fordi, jeg altid kæmper for både, at være *trommeslager, og guitarist*, når jeg er til koncert.

Det kan godt være lidt stressende faktisk. Det er der’, det kunne være vildt fedt, hvis man havde 4 arme … ha ha ! Men JEG var så heldig, at jeg fik en af Anders’s trommestikker, så altså helt ærlig, hvis de mangler en *stand – in*, så er jeg bare helt klar…

Bagefter gik vi en tur ned i byen. Der var mange, der havde været til julefrokost.

Det er selvfølgelig os den tid på året, men hold nu op, jeg får nærmest utrolig *lange patter*, når jeg ser hvor fulde folk er. Altså mere, end jeg har i forvejen.

Jeg blev næsten temmelig irritabel. Det undrer mig en smule, at mennesker har behov for, at være såååå fulde.

Det er nok bare mig, der er blevet gammel, eller os er der bare rigtig mange *trælse * typer. Jeg tror det er det sidste … ha ha !

Det var en rigtig god aften, men jeg var alligevel glad for, at komme hjem igen. Mit ben var os ret ømt, og selvfølgelig os hævet – men, det var virkelig det værd !

*Musik giver mig noget, der ikke kan sidestilles med andet – det er så livsbekræftende, rørende, og smukt på alle måder *