Ude godt – men jeg elsker mit “hjem”.

Måske fordi jeg nogen gange ret hurtigt, får nok af at være sammen, med “ mennesker” flere dage træk. Måske… bare fordi, jeg er meget sensitiv. Det kan nemlig til tider, være meget trættende, at være det.

Pludselig får jeg bare nok, og vil gerne være ALENE. Jeg elsker at være alene – men alting til sin tid.

Jeg må da erkende, at det var ekstremt fantastisk, at sove 12 timer i streg – normalvis vågner jeg min. 2-3 gange hver nat.

Men faktisk os vildt underligt, desuden lignede jeg en trold der havde haft en hjulpisker i håret .. ha ha ha , blev helt forskrækket, da jeg lige kom til at se mig selv i spejlet.

Der var også mange indtryk, spændingen, og bare det at feste så mange timer. Og så var der alle de her nye mennesker, jeg måske godt vidste hvem var, men ikke kendte. Jeg og min familien, kendte jo ikke ret mange af gæsterne. Det kom jeg heldigvis til.

Pludselig står der en komtesse foran mig. Jeg kan huske jeg tænkte ” hva’ fanden” … men det er jo os det der med, at når man bor i jylland, så ser man ikke de kendte så ofte. Når det en sjælden gang sker, at jeg ser en ” kendt” så reagerer jeg altid med, hva’ faen det jo…haha – pis os så skulle jeg alligevel ha’ taget min autograf bog med, nå men jeg overlever nok uden !

Er vildt lykkelig for, at min søster og Olsens bryllup gik, som det skulle. Det var en fantastisk dejlig fest. Det var virkelig skønt at være omgivet at glæde og kærlighed. Det glæder mig, at kærligheden…den ægte kærlighed eksisterer ♡ Godt i endelig blev hinandens !

Og Olsen, den her interne joke er til dig ” Good Fuck” ah hahahahaha……….. 

Nu varer det ikke længe…  eller jo der varer lidt længe, men jeg skal til endnu et bryllup, min veninde Pia i Horsens, skal nemlig giftes. Det glæder jeg mig helt vildt til. Det bliver det 3 bryllup inden for kortere tid – jubiiiiii.

Det eneste jeg faktisk ønskede mig, mens folk blev ved med at dø, var nemlig at komme til et bryllup ! Der var bare ingen jeg kendte, der skulle giftes.

I stedet blev det en årrække af begravelser. Det har heldigvis ændret sig nu, for der har været et par bryllupper, mellem begravelserne.

Så det er en fantastisk tanke, at jeg ved, at jeg i fremtiden skal  “ hjem” til Horsens en tur … til en glædelig begivenhed.

Det er så meget bedre, end alle de begravelser ! Jaaaaaaa Horsens min by, jeg elsker dig !

Mon os Pia glæder sig til hendes tale…