Altså nu er jeg igen nødt til lige, at få det her med os. Der var så utrolig mange taler, og underholdning til brylluppet.

På et tidspunkt, er der en der hiver en guitar frem(kan ikke huske hans navn)og så synger 150 mennesker fødselsdagssang for Helle.

Pia der er toastmaster for denne aften, har godt nok påtaget sig et kæmpe arbejde. Man kan nærmest ikke takke hende nok, tænker jeg.

Da det jo os er Victors fødselsdag d. 18.11 havde jeg spurgt Pia, om ikke vi kunne synge en sang for Victor. Jo jo selvfølgelig, det var ikke noget problem. Men som aftenen skrider frem tænker jeg, ” det når vi sgu ikke inden kl 24.00 “.

Heldigvis rejser Pia sig, og fortæller at der er en mere, der har fødselsdag i dag, nemlig Victor der bliver 17… jeg kigger lidt rundt og tænker ” hvor fanden er Victor” ! Hvor typisk er det lige … hahaha… nå men han var lige på toilettet.

Det var det samme da Casper holdt tale for sin far, der nævner han mig… men hvor er jeg ! Sjit altså… vi er da bare vildt gode, til at blive ” væk” til et bryllup!

Nå, men jeg får hentet Victor, og så er der ca. 150 mennesker, der synger for ham os. Altså som mor, var det virkelig en fed oplevelse – en skam man ikke kan tage et billede med lyd… (Jeg sang så fik ikke filmet) for så ville jeg vildt gerne, ha’ delt det med jer.

Pia du er simpelthen så cool, og jeg synes, at du klarede opgaven, som toastmaster med bravour ! Hvad skulle de dog ha’ gjort uden dig, og din kære mand.

Faktisk, var det jo tydeligt, at se hvor mange dejlige venner Olsen har. Og hvor mange af dem, der havde været en kæmpe hjælp, både før, og efter brylluppet. Det synes jeg er stort ! TAK for jer ♡