Det havde ligesom lagt i kortene, at jeg skulle holde tale. Jeg var kort før brylluppet begyndt, at stresse lidt over det. Dels fordi det talte og det skrevne er to vidt forskellige ting. Og fordi jeg altid gør alting….. i sidste øjeblik!

Men, jeg fik da heldigvis en tale klar, dagen før vi skulle til Kbh. Jeg havde planlagt, at jeg ville øve lidt på den, inden festen. Selvfølgelig nåede jeg ikke det.

Når man laver en tale, sker der ofte det at de mest mærkelige minder, dukker op. Som ung teenager, brugte min søster meget tid, på at lave skedeprutter.Og lære mig det !

Jeg ved ikke helt, om det er en nordjysk tradition, for os der er vokset op i Nordjylland i 70-80’erne…. måske er det bare fordi, der generelt aldrig har været så meget at lave, som ung i Hjørring. Måske det bare var tidens trend….

Nå, men Helle og hendes veninder lå på række på gulvet, jeg skulle os prøve at lære det, jeg synes jo det var mega sejt.

Min søster var rigtig rigtig god til det, er du svimmel vi grinte så vi næsten ikke kunne få luft.

Jeg må så erkende, at bryllupsgæsterne vist havde det på samme måde… da jeg læste det minde op.

Jeg havde spurgt Helle inden, om der kom mange “sarte” gæster, det mente hun ikke, men “det os ligegodt “ sagde hun til mig. Jep tænkte jeg, den er godkendt.

Det blev åbenbart en lang tale jeg holdt. Desværre kommer man jo altid til, at tænke på alt det, man ikke fik med – bagefter …. for jeg har lært så mange super skønne mennesker at kende, gennem Olsen. Mennesker som jeg holder meget af.

Og jeg vil hermed gerne sige undskyld til Casper , Olsens søn – fordi jeg slet ikke fik nævnt ham, eller hans nære familie i talen! For dælen da os – sorry Casper, det er jeg faktisk pisse træt af. Håber jeg er tilgivet!

Jeg fik os mødt Fru Olsen D.1 Caspers mor, for dælen hun er dejlig. Jeg havde aldrig mødt hende før, men hun sprang mig om halsen, og gav mig et kæmpe kram.

Merete, som er Fru Olsen D.2 havde jeg allerede mødt, for et stykke tid siden, hun er os bare vildt dejlig.

Generelt vil jeg sige, at Olsen har været heldig med valget af koner, og det fede er, at de alle taler rigtig godt sammen !

OG …. nu må jeg jo altså ikke glemme Midnight Blues drengene, som jeg efterhånden har kendt i en del år.. Petse og “sure”  Claus i er fandme skøre og skønne – specielt når i spiller Gasolin.. !

Der blev holdt mange flotte taler, og der blev sunget dejlige sange. Olsen havde endda skrevet en super fin sang til Helle, smukt !

Og, jeg og søster Inger, fik kørt en tur i trækvogn med Helle, et ønske jeg åbenbart har haft siden jeg var 3-4 år. Jeg havde nemlig spurgt mor, om jeg måtte køre med Helle i barnevogn, når hun blev 50 år, og det måtte jeg selvfølgelig godt, sagde mor….