Min nye " BLOGGER FLAMINGO" haha

Min nye ” BLOGGER FLAMINGO” – som jeg er MEGET glad for.. hahaha

Lørdag !!!…..Sikke en dejlig dag, det har været i dag !

Sådanne dage, er dem, man ikke lige glemmer. En hel dag i selskab med min søn, og nogle, af hans venner.

Dagen startede med, at vi skulle handle lidt. Vi havde aftalt, at vi skulle have, en hyggedag i haven.

I Føtex havde de, et lækkert grill tilbud. Vi tog tilbudet, og ville grille, i løbet af eftermiddagen, da Viggo skulle på job senere !

Så ringer Anders, og Kenny, de havde købt en bette gave, til vores have. Ih, en gave ! Det lød spændende. Hvor er de da kære, de dejlige knejter !

De havde købt denne fine, glas ophæng - jeg kom lige en bette juletræskæde i - ih hvor hygsomt...

De havde købt denne fine, glas ophæng – jeg kom lige en bette juletræskæde i – ih hvor hygsomt…

De ville os lige, købe lidt til grillen. 3 sultne drenge, 16 stykker marineret kød, plus flutes, og kartofler… De ringer efter Krelle, og han kommer, og spiser med dem.

Herefter, er der bare ren havehygge. Der var jo helt sindsygt varmt. Der er tid til spas, og tid til, at slappe af. Senere støder Willi os til.

De er bare så kære, der her knejter....

De er bare så kære, der her knejter….

Den bette pool, kommer alle til glæde, det er vildt skønt om ikke andet, lige at få fødderne kølet af. Vi sad faktisk i mange timer, rundt om poolen. Anders skulle selvfølgelig helt under.. haha

Der er ikke meget plads, men pyt bare det er hyggeligt....

Der er ikke meget plads, men pyt bare det er hyggeligt…Anders er meget stolt, af sine muskler.. hahaha

Det er sådanne hyggestunder, der er guld værd. Jeg synes, det er vildt hyggeligt, at ” drengene” gider, havehygge, os selvom Victor lige skulle på job.

Så sad vi bare der, med vores tæer’ i vandet, og talte om alt, og intet ! Om deres kommende fremtid, piger, og hvad der ellers sker, i unge drenges liv.

Der komme en dag, hvor de sikkert bliver spredt, for alle vinde. Indtil da, håber jeg, vi får rigtig mange hyggedage, i “Costa Del haven”.

Jeg håber ihvertfald, at jeg har bidraget til, at de har følt sig velkommen her ( og selvom, jeg nogen gange, kan være pisse sur) haha….