De kan tage hvad som helst fra mig, bare ikke mit musik, hele mit liv, er jo nærmest repræsenteret i minder via Spotify, Itunes & SoundCloud !

Jeg mener helt seriøst, jeg kan IKKE, leve uden musik. TÆNK hvis jeg “mistede” mit musik !

Selvfølgelig, vil jeg, kunne genskabe mine spillelister. Det vil selvfølgelig, være vildt trælst, og det vil nok tage noget mere, end et par dage…

Jeg tror måske os, jeg kunne finde på, at komme til, at smadre nogle ting, i sådan en process – selvom jeg normalvis, er et meget “tolle” menneske. Tålmodigheden har dog, på nogen punkter, ændret sig hos mig.

Det vil heller aldrig, blive det samme, som de spillelister jeg havde.

Hvem husker ikke det her ? Suk, det har jeg godt nok, brugt meget tid på, engang – sammen med min søster Helle, som havde et vildt fedt anlæg, som jeg godt måtte låne ( tror jeg nok….)

Det er lidt ligesom, med minder.

Jeg har mange, som jeg holder godt fast i. Det svære er, når man skal skabe nye minder. Det er meget svært, at “ overskrive” et minde, for det kan man altså bare ikke…..hvorend man gerne ville.

Det kunne ellers være vildt fedt, hvis man kunne, og endnu federe, hvis man bare kunne slette, nogle bestemte minder PUF…

Det er det samme med sorg. Selvom, jeg gerne ville, kan jeg jo ligesom ikke, bare ændre min livshistorie, og fjerne min sorg.

Den vil altid være der, som en “ rådden” yndlingssang, der er gået i hak ♡

#talomdinsorg