Åh, ja – jeg kommer ikke udenom det. Jeg er meget draget af den spirituelle verden. Jeg elsker mine tarot kort, som jeg efterhånden har en del af.J

eg elsker min spiritualitet ! Mange nye døre åbnes i den verden, en verden der heldigvis os, er fyldt med sarkasme.

Jeg elsker os alt, der har med mit stjernetegn, at gøre. Jeg er november barn, og er SKORPION ! Jeg elsker skorpioner. Der er en helt speciel “ connection” skorpioner imellem. Det er vildt fedt.

Det lidt ligesom, at møde et helt fremmede menneske, som så pludselig overhovet ikke er fremmede, når man finder ud af, de os er skorpion.

Min Tvilling side, er nu os ret godt implementeret, i min personlighed. Jeg får totalt grineflip, når jeg læser den generelle personlighedskarakteristika, for hvert af de tegn, der er fremtrædenden, i min personlige konstellation.

Min konstellation er ∇

  • Scorpio Sun
  • Pisces Moon
  • Gemini Rising

Du forstår det helt sikkert,  hvis du har den mindste interesse, for astrologi.

Det er en verden, helt for sig selv. En mega fed, og fantastisk verden, at bevæge sig ud i.

Enten kan man li’ det, eller os ryster man på hovedet og tænker “sikke en tosse”.

Begge dele er jo helt ok! Nogen tror på en Gud, andre tror på Universet. Andre tror slet ikke !

Nå, men tilbage til det, at være spirituel. Det er i Danmark, en smule underkendt, at være det. I USA er de mile vidt foran, og jeg kender efterhånden mange amerikanere, der har en sindsyg viden, og særlige evner, som ville få nogen til, at ryste på hovedet.

Indimellem, bliver det os for meget, selv for mig. Specielt når det bliver for ekstremt. Men generelt bryder jeg mig ikke, om livsfilosofier, der er ekstreme.

Det bliver for mig lidt, som religion, der kan virke, som hjernevask.

I bund, og grund, skal der ikke meget til, før man nemt kommer til, at tippe.  Folk giver sig selv titler, som “ Hekse, Enhjørninger, Drager, Havfruer” og mere i den dur’. De må de os hjertens gerne, det giver bare ikke, mening for mig.

Jeg tror på, der er mere mellem himmel & jord. Jeg tror os på, at man godt må bruge sin sunde fornuft, os selvom, man er Spirituel !