Just young

Da jeg var yngre, meget yngre sådan ca. mellem 19 – 25, ville jeg gerne forsøge, at blive model. Ikke fordi jeg selv tænkte “wow jeg er lækker”, men fordi mine omgivelser, blev ved med, at opfordre mig til, at prøve.

Selvfølgelig, kunne jeg godt se, at jeg indimellem var heldig, med nogle, af de billeder, jeg fik taget. Det held besidder mange, så ikke noget særligt ved det.

Faktisk synes jeg, det er lidt sjovt, at nogen mennesker kan være sindsygt flotte, men de kan ikke ” hænge” ved billeder, mens andre, kan være så fotogene, at man tænker wtf, er det samme person.

Og, så findes der, den der procentdel i verden, som bare er så naturligt smukke, at det er lige før, man ” dør” når man kigger på dem. Desværre, er der nu længere, og længere imellem, at vi ser de der, sindsygt naturligt smukke mennesker, det har plastik industrien, ændret ved.

Jeg huske tydeligt, hvilken røre det skabte, da Cindy Crawford, udsendte en ” fitness video”. Ja, det var en video….haha – jeg tror næsten alle de drenge, der var i min omgangskred, købte den video. Så sad de på ræd og række, og savlede over Cindy.

Åh, ja meget har ændret sig, i model branchen siden.

Nå, men jeg tænkte, ok jeg giver det et go’ !

Jeg kontaktede et model bureau i Århus. Dengang, var der ikke mange bureauer i Danmark, vi snakker 90’erne her.

Nå, men jeg tog op til det der bureau. Det første jeg fik at vide var, at jeg skulle tabe mig.

Nå, tænkte jeg, for jeg synes da ikke selv, at jeg var speciel fed. Så fik jeg, at vide, at jeg ikke måtte være i solen, og jeg skulle sove mindst 8 timer hver nat.

Det var noget med, at trække maven ind… hahah

Sove ? jeg var i min bedste alder, søvn var ikke højest, på prioriteringslisten.

Jeg har en kunstig tand, hvorved man godt kan se, en mindre misfarvning på mit tandkød omkring den   (det er vist utrolig normalt). Det var “model mutter” heller ikke særlig begejstret for, sååå jeg tænkte ” ej, det her, kan da vist være ligegyldigt”.

Der blev dikteret, et par ting mere, som jeg simpelthen ikke husker længere, men det er egentlig os irrelevant nu.

Ung, og ligeglad..haha

Faktisk, så har jeg jo levet ” lykkeligt” lige siden.

Pointen er ” lad ikke andre diktere, hvordan du skal se ud”, vær tro mod dig selv, når du er det, vil din indre skønhed, stråle meget mere” !