Ærlige tanker om sorg – det gælder selvfølgelig ikke alle, men jeg tror mange, vil kunne genkende det !

Jeg kan huske, at når natten kom, så blev jeg meget *urolig*.

Efter, en lang dag, fandt jeg, det uroligt befriende når, der blev stille. Altså stille, i den ydre sfære. Det føltes befriende, men samtidig med, kom uroen.

Tid til, at tænke alt for meget, på alt og intet. Hvad nu hvis ? Kunne vi ha’ gjort, noget anderledes ? Hvorfor, skulle de dø alene     (far, og bror), sådanne tanker, havde jeg meget.

Jeg elskede faktisk, når Victor var kommet i seng. Så kunne jeg, bare sidde, og lave alt og intet. Ofte, endte det med, at jeg talte rigtig meget i telefon, med en’ af mine søstre. Der var så mange ting, vi havde brug for, at få delt med hinanden.

Jeg hørte os musik, rigtig mange timer hver dag. Det gør jeg nu stadigvæk. En god måde, at lukke noget ud, og noget andet ind.

Jeg kunne ikke, gå i seng.

Ikke før jeg var så træt, at jeg vidste, jeg kunne sove.

Jeg mener, så snart jeg kom op i min seng, følte jeg jo, at min far stod ved siden af mig. Meget surrealistisk, men os meget virkeligt i de første måneder, efter hans død. Det gik heldigvis over igen, efter nogle måneder. Eller også, stoppede jeg med, at lade mig skræmme, af det….

Der er sidenhen, nogen kloge mennesker, der har fortalt mig, at det kan være en del, af den stress der udløses, når vi oplever, et pludseligt tab. Jeg havde samme problem, når jeg kørte bil. Min bror var i en lang periode, med på bagsædet.

Nå, men det der, med stilheden. Det var nødvendigt, at sidde i stilheden, og tænke alt igennem. At mindes, at sørge. At være vred.

Jeg havde virkelig travlt, men det var kun inde i mit hoved, for jeg nåede oftest ikke, det jeg gerne ville.

Natten blev min ven, mit frirum. Jeg fandt, en form for fred, i nattens stilhed !