Her, den anden dag, var vi til familie hygge *tam tam* dag, hos min søster Helly & hendes mand Olsen (Den skaldede kok).

Der er så fuld af sjov, inde på deres toilet – og JA, det er en bas, men toiletguitar lyder, på en måde lidt bedre, end toiletbas…

Vejret, var fantastisk, og Olsen havde gang i ikke mindre, end 3 forskellige slags grill. Der var alt, lige fra Laks til pøller, altså ikke toilet pøller, men grill pøller !

Han er selvfølgelig os, den total bedste grillmester, som jeg kender.

Nå, men hver gang, man kommer på besøg, er der sket et, eller andet nyt. Enten, har de lige købt et, eller flere kæmpe billeder , eller os, har Olsen lige været forbi, en musik butik. Det er vist sjældent, at han går tomhændet, derfra.

Denne gang, lå jeg flad af grin, da jeg skulle tisse.

Ude på toilettet, har Olsen nemlig hængt en’ af sine mange basser op.

Det er ikke fordi, de har en bette lejlighed, den er faktisk ret stor, men der er bare det, at Olsen har ca. plus 50 forskelige basser, guitars, og lignede, og jeg kan godt se problematikken i hvor pokker, han skal gøre af, alle de der instrumenter.

TOILETTET, selvfølgelig skal der, da hænge en bas der. Det lyder vel os temmelig kækt, at sige til sin kone * jeg, går lige på toilettet, og spiller* haha…

Det, kunne der, vel ret beset, komme mange misforståelser, ud af… tænker jeg !

Selvfølgelig ikke, hos Søs & Olsen, men jeg kender så heller ikke andre, der har musikinstrumenter på deres toilet.

Næste gang, jeg skal på besøg, tager jeg helt sikkert, min blok fløjte med, bare sådan lige, for hyggens skyld…..

                                                 

🎵 Der er så fuld af sjov, på min søsters toilet….

Udgivet 1. gang 19. Maj 2019  – opdateret via min egen side Sorgerok.dk