I sidste uge skrev Heidi, at hun havde en ” overraskelse” til mig. Jeg har været RET spændt, og meget taknemlig over, at hun har en ” forkælelse ” overraskelse til MIG !

I går var jeg lige forbi hende kort, for at få et kram. Hun fortæller, at der skal ordnes negle. Heidi skal holde konfirmation på fredag, så jeg tænker ” ih hvor hyggeligt, så slipper jeg for selv, at ordne dem”.

Da vi kommer op, til Zerafine – så er det faktisk kun MIG, der skal ha’ ordnet negle. Heidi synes kun, det er mig, der skulle forkæles lidt – hold kæft hvor er hun sød ! Det var os dejligt, lige med et afbræk, ovenpå alt det stress, med min søster.

Nogen gange, når livet er en smule surt, så er det fantastisk, med gode venner, der tænker på en’. Jeg føler mig ihvertfald, meget heldig ♡

Selvom jeg fik, at vide et par gange ” husk nu og sid stille” haha… men, jeg er helt stolt, for det kunne jeg, nemlig godt…sådan da !

Jeg fik godt nok strenge ordrer, af Heidi inden vi skiltes ” hold lige dine hænder lidt i ro, indtil fredag” gisp… jo jo jeg forsøger min ven ” hahaha….

Ih, hvor jeg glæder mig helt vildt, til konfirmationen på fredag. Jeg komme nemlig, med de flotteste røde negle !

Hvis, du vil vide mere om Zerafine, kan du finde deres hjemmeside her ↓

http://zerafine.dk