Endelig sker der noget fedt i Vendsyssel. Nordic INK festival 2017. Det er i sammenhæng med “Brew festival”, men nu er jeg ret ligeglad med øl,det var der utrolig mange andre, der ikke var haha…hver sin smag heldigvis, og det så ud til, at det os var en vældig succes. Nå, men jeg havde glædet mig til Nordic INK rigtig længe. Virkelig glædet mig.

Festivalen startede torsdag og sluttede i går lørdag. Jeg tænkte “yes” jeg skal dælme afsted, både fredag & lørdag.

Det bliver fredag, jeg har været i bad og føler mig faktisk ikke helt på toppen. Jeg får tøj på og tænker, ej jeg skal sgu afsted.

Kort tid efter ligge jeg med hovedet langt nede i toilettet – pis jeg kom ikke afsted. Feber og hedetur raser i mig, fredagsplans aflyst. Fuck!!

Så bliver det lørdag. Jeg er relativt stresset,da jeg selvfølgelig fortsat,har feber da jeg vågner. Det så mega typisk når det endelig sker noget, jeg vildt gerne vil med til.

Nå, men jeg tar’ nogen Panodil for afsted det skal jeg simpelthen. Hvem vil seriøst gå glip af en hel hal, fyldt med tussede fyre, i meget lidt tøj. Dælme ikke mig, det kommer ikke til at ske!!

Jeg kommer afsted, dog lidt senere afsted end planlagt. Jeg tænker shit jeg klarer ikke køreturen til Frederikshavn. Men det gjorde jeg. Det virker til de Panodil alligevel har hjulpet lidt.

Jeg møder en gammel ven og tatovør Jojo, der nu bor i Aalborg, og arbejder hos ” The Boulevard Social Club Tattoo Parlor” – skønt at se hende igen. Jeg møder os Lennart fra “ Crazy Crew tattoo “ Horsens. Ham har jeg  kendt i mange år, det er altså så skønt når “ Horsens” folk er her i det nordjyske.

Jeg møder endnu en sprallebasse fra Horsens – Dennis fra “ Tattoo fashion Herning”. Det er altid fedt lige at få vendt verdenssituationen(Horsens) der sker jo meget, når jeg ikke er der så tit, som jeg kunne ønske.

Alt i alt  en super fed oplevelse( igen) og så gør det jo heller ikke noget at Jøden er konferencier. Han er altså ret så bedårende, på den fede måde. Hold nu op, han kan slippe afsted med at sige meget, fordi han er så kæk, som han nu engang er – FEDT ! Jeg skulle selvfølgelig os lige ta’ lidt på ham, eller… ej det gas, jeg skulle lige røre ved en af hans tattoos, eftersom jeg er meget kropslig kinæstetisk, når jeg taler med folk.

Og selvfølgelig knækker jeg en negl, og kradser ham ned af skinnebenet… upssss, hvor typisk er det – fandme meget typisk ! Heldigvis, tog han det med et meget stort smil.

På vej ud, spotter jeg en rigtig lækker svensk stand, med tøj huer, og lign. En “rockabilly” butik. Det ærgrer mig helt vildt, at søster Helle ikk var der, hun var gået total amok i den biks.

Heldigvis, har de en hjemmeside – og hvis, man er til den stil, kan jeg varmt anbefale, at tjekke deres side ud.

Jeg vender igen snuden mod Hjørring, træt og febril, men også rigtig glad på den fede måde, og så har jeg fået ny hue – den er godt nok meget lyserød, men den er varm. De har jo os lovet storm, jeg er forberedt. Der er ikke et øje tørt !